Nieuws

Lake Resort Beekse Bergen genomineerd voor de Kids Vakantieaanbieder van het jaar Award!

donderdag 08 december 2016

Persberichten

Lake Resort Beekse Bergen is één van de genomineerden voor het winnen van de Kids Vakantieaanbieder van het jaar Award! Het publiek bepaalt de winnaars door te stemmen voor  5 januari 2017 middels de Kids Enquête op de Website van Kids vakantieaanbieder van het jaar Awards. Op woensdag 11 januari 2017, tijdens de Vakantiebeurs, worden de awards uitgereikt door Kidsidool Tim Douwsma!

Stem en win een PlayStation 4 en vele andere prijzen! 

Wil jij kans maken op één van de waanzinnige prijzen waaronder een PS4, pretparktickets en coole spelletjes? Stem dan nu op Lake Resort Beekse Bergen via de website. Stemmen kan tot en met woensdag 4 januari 2017.

Vakjury verkiezing

De vakjury beoordeelde de wijze waarop de kandidaten in de markt inspelen op de wensen van kinderen tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij werd onder andere gelet op het totale reisaanbod, de persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van de doelgroep, de mate waarin het verblijf is gethematiseerd, de aanwezigheid van een vakantiemascotte en het (Nederlandstalige) animatie- en activiteitenprogramma dat ontwikkeld is voor zowel de kids als voor het hele gezin. Ook is gekeken naar de recensies van het reisaanbod, en de mate waarin duurzaamheid een rol speelt binnen de organisatie en het aanbod. De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017 bestaat uit Frank Oostdam (directeur ANVR), Jan Lokhoff (uitgever Lokhoff.nl) en Marlotte Lubbers (uitgever Kids Vakantiegids).

Feestelijke award uitreiking met Tim Douwsma

Kids Vakantiegids organiseert de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards voor de tiende keer in samenwerking met de Vakantiebeurs. De uitreiking van de awards vindt plaats op woensdag 11 januari vanaf 16 uur op het podium in hal 3 van de Vakantiebeurs. Het event wordt geopend met een muzikaal optreden van kidsidool Tim Douwsma. Aansluitend presenteert hij de award uitreiking, waarbij hij wordt geassisteerd door de Kids Vakantiegids Detectives. Deze kinderen uit groep 7 en 8 zijn via hun basisschool uitgenodigd om actief deel te nemen aan de verkiezing en het feest.

Persberichten
vakantiepark-uitzicht-victoriameer-opa-oma-kleinkinderen-jumbo.jpgfullscreen