Nieuws

Safaripark Beekse Bergen in top 10 meest gewaardeerde daguitjes

woensdag 13 juli 2016

Persberichten

Safaripark Beekse Bergen is op de derde plaats geëindigd in de top 10 van best gewaardeerde dagjes uit in Nederland door Zoover. Safaripark ontvangt een 9.07 van de reviewers op Zoover.nl.

De reviews op Zoover liegen er niet om. “Het park is uniek en met een bezoek aan Beekse Bergen krijg je echt het Afrika-gevoel”, zo luidt een van de vele reviews die zijn gegeven. Het park krijgt van de reviewers een 9.07. Dit is maar 0.25 lager dan de nummer één van de top 10. “Wij zijn trots op deze prestatie”, aldus parkmanager Niels de Wildt. “We luisteren naar onze gasten en blijven ontwikkelen met ook dit jaar diverse nieuwe projecten zoals het gorilla fokprogramma en een nieuw verblijf voor de lippenberen en steppevosjes. Dit unieke verblijf, met een avontuurlijke klimroute voor kinderen dwars tussen de beren door, zal medio augustus openen”.

Enige dierentuin

De top 10 meest gewaardeerde daguitjes bestaat voornamelijk uit wellnesscentra en attractieparken. Safaripark Beekse Bergen is de enige dierentuin in deze top 10. Daarnaast eindigt Safaripark hoger dan Toverland (5e plaats) en De Efteling (8e plaats).

Awards

Dit is niet de eerste keer dat Safaripark Beekse Bergen wordt genoemd als een van de leukste en meest gewaardeerde uitjes van Nederland. Eerder won Safaripark twee Zoover Awards voor beste dierentuin van Nederland, verschillende ZooSite-Awards en is de dierentuin twee keer uitgeroepen tot ‘Beste dierentuin van Nederland’ en één keer tot ‘Beste Wildlife Dierenpark van Nederland en België’ door Diamond Themepark Awards.

Persberichten
wandelsafari-gezin-bolderkar-zebra.jpgfullscreen