Nieuws

Dutch Food Week in Beekse Bergen

donderdag 06 oktober 2022

Persberichten

In Beekse Bergen laten we bezoekers graag zien en ervaren hoe mooi de natuur is. We doen er daarom zoveel mogelijk aan om de natuur te beschermen. Ook in onze restaurants; een dagje uit is namelijk niet compleet zonder lekker eten en drinken! In diverse restaurants op de parken en verblijven kan iedereen verantwoord en duurzaam genieten. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk producten duurzaam, biologisch en daar waar mogelijk lokaal in te kopen. Goed voor gasten van Beekse Bergen, de natuur en het milieu. Zo hopen wij een waardevolle bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

Nederland staat in de week van 8 t/m 15 oktober in het teken van gezonde, duurzame voeding. Met de Dutch Food Week wordt hier extra aandacht voor gevraagd. Beekse Bergen sluit zich als partner graag aan bij dit initiatief en breidt haar menukaart uit met nog meer eerlijke producten. Duurzaam én lokaal waar mogelijk. Bezoekers kunnen tijdens de Dutch Food Week de nieuwe opties proeven.

Meer lezen? En voortaan altijd op de hoogte blijven van het laatste dierennieuws en de laatste actualiteiten? Schrijf je dan hier in voor de Beekse Bergen nieuwsbrief.

Persberichten
beekse_bergen_dutch_food_week.jpg