Nieuws

Hoogste punt nieuw centrumgebouw Lake Resort Beekse Bergen bereikt 

vrijdag 07 januari 2022

Persberichten

Op Lake Resort Beekse Bergen was het vrijdag 7 januari tijd voor een feestelijke traktatie: het hoogste punt van het nieuwe centrumgebouw is namelijk bereikt. General manager Maikel Claassens vierde samen met de bouwvakkers dit heugelijke moment met echte Brabantse worstenbroodjes.

In het nieuwe pand, dat wordt gebouwd rond de thema's strand, natuur en water, komen een restaurant, zwembad, snackbar en de verhuurbalie van fietsen en boten. Daarnaast komen er nog een animatieruimte met podium, indoorspeeltuin en multifunctionele zaal. De receptie, die nu nog aan het begin van het Lake Resort zit, verhuist eveneens naar het nieuwe gebouw. Ook de supermarkt wordt herbouwd.

Voor de zomer
“We zijn ontzettend blij dat de bouw zo vlot verloopt. Dat we nu dit punt hebben bereikt, is fantastisch. We hebben dan ook goede hoop dat het gebouw ruim voor de zomer in gebruik kan worden genomen", aldus Claassens. 

De bouw van het nieuwe centrumgebouw begon eind vorig jaar. Het pand komt op dezelfde plek als de voorganger, dat in juni door brand werd verwoest.

Persberichten