Nieuws

Kindersafari’s en werkplekken voor ouders bij Beekse Bergen met staking

donderdag 23 januari 2020

Persberichten
Op safari

Hilvarenbeek, 23 januari 2020 - Bij Safaripark Beekse Bergen kunnen ouders tijden de lerarenstaking op 30 januari werken tussen de dieren terwijl hun kinderen onder begeleiding op safari gaan. Het dierenpark richt voor de werkende vaders en moeders werkplekken in, zodat ze tijdens deze dag nog wat kunnen doen, wetende dat hun kinderen een leuk, educatief uitje hebben.    

Op donderdag 30 januari kunnen ouders terecht in het Safarirestaurant aan het begin het van het park. Hier staan tafels klaar en is WIFI voor handen. Voor kinderen vertrekken er om 11.00 uur en om 13.00 uur speciale bussen voor een kinderrit over het park. Rangers op de bussen vertellen hen allerlei leuke en interessante weetjes over de dieren die ze onderweg tegenkomen.

Ook kunnen kinderen zich aanmelden voor een rondwandeling langs de dieren, met als extraatje een kijkje achter de schermen. Deze vertrekken om 11.00 en om 13.30 uur. Het is wel de bedoeling dat ouders op het park blijven terwijl de kinderen op safari zijn. 

Zelf ook mee 

Alle safari's vertrekken vanaf het plein voor de ingang van het park, zodat ouders vlakbij het start- en eindpunt zitten en ze makkelijk op kunnen halen en wegbrengen. Vanzelfsprekend kunnen ouders naderhand samen met kun kinderen zelf ook het park nog in. Ouders die niet hoeven te werken, mogen ook zelf mee op safari.  

“We hopen hiermee ouders een beetje uit de brand te helpen”, vertelt Rens Willemsen, general manager van Safaripark Beekse Bergen. “Vaak is de donderdag een drukke werkdag en dan is het lastig om helemaal vrij te nemen. Op deze manier hebben ouders nog een paar uur om de belangrijkste zaken gedaan te krijgen, terwijl hun kinderen onder begeleiding een hele leuke tijd hebben. En vervolgens kunnen ze ook nog samen op stap.” 

Aanmelden 

Wie van deze mogelijkheid gebruik wil maken, kan zich tot en met 27 januari aanmelden op rondleidingen@beeksebergen.nl, met daarbij de namen van de kinderen, hun leeftijd en de voorkeur voor wandel- of bussafari. Deelnemers kunnen tegen gereduceerd tarief een toegangskaartje kopen voor het dierenpark. 

Tickets voor €16,25

safaripark_kindje_wijzen_bussafari_giraffe.jpgfullscreen