Nieuws

Beekse Bergen opent centrumgebouw en vakantiepark wordt Lake Resort

dinsdag 24 mei 2022

Persberichten
Op safari

Hilvarenbeek, 24 mei 2022 – Het nieuwe centrumgebouw op Beekse Bergen wordt 2 juni officieel geopend. Dit moment is niet alleen een nieuwe start voor dit gebouw, maar voor het hele park. Dat gaat vanaf die dag verder onder een nieuwe naam: Lake Resort.  

De afgelopen maanden zijn onder andere nieuwe cabins en safaritenten geplaatst, sanitairgebouwen opgeknapt, recreatiewoningen gerestyled en is het entreegebied vernieuwd. “We willen dit park naar een hoger niveau tillen zodat beter past bij de visie die we hebben voor Beekse Bergen”, vertelt Beekse Bergen directeur Leentje Lips. “Ook sluit het zo beter aan bij de kwaliteit van de overige parken en kunnen we overal onze gasten de best mogelijke service bieden.”  

Daarmee in lijn ligt dat alle parken voortaan nog steviger samengevoegd worden onder de noemer Beekse Bergen. “Er zal veel meer als één merk worden gecommuniceerd en gehandeld", geeft Lips aan. “Met de focus op Beekse Bergen als plek waar alles draait om de beleving met dieren, natuur en actief samen zijn, zowel één dag als meerdere dagen. En dat alles met dezelfde, hoge, kwaliteit. Het nieuwe centrumgebouw sluit hier ook naadloos op aan, in uitstraling, beleving én in afwerking.” 

Ganvie Village 
Het splinternieuwe centrumgebouw heeft de naam Ganvie Village meegekregen. Net iets minder dan een jaar nadat het oorspronkelijke gebouw afbrandde, kan er weer worden gezwommen, gedineerd en gespeeld. De gastenservice is eveneens naar Ganvie Village verplaatst en er is ook een ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en familiefeesten.  

De stijl van Ganvie Village is gebaseerd op de cultuur van de Ewe, een Afrikaanse bevolkingsgroep die leeft in zowel de binnenlanden als het kustgebied van Ghana, Benin, Nigeria en Togo. Dit is terug te zien in de bouwstijl, kleurkeuzes, patronen en materiaalgebruik. De naam is een verwijzing naar Ganvie Village in Benin, een van de belangrijkste plekken voor de Ewe. De huizen van dit 20.000 inwoners tellende dorp staan allemaal op palen in het water van Lake Nokoué.  

Meer lezen? En voortaan altijd op de hoogte blijven van het laatste dierennieuws en de laatste actualiteiten? Schrijf je dan hier in voor de Beekse Bergen nieuwsbrief.

Persberichten
Op safari
lake_resort_beekse_bergen_stel_ganvie_village.jpg