Nieuws

Safari Resort vanaf nu te boeken op volledig nieuwe website!

dinsdag 08 augustus 2017

Persberichten
Safari Resort

Wakker worden tussen leeuwen, giraffen en neushoorns? Vanaf vandaag is het mogelijk om een verblijf te boeken in Safari Resort Beekse Bergen. En dat op een volledig vernieuwde website.

In het Safari Resort staan gasten vanuit hun luxe lodge of boomhut meteen oog in oog met de meest bijzondere dieren. Hun safari kunnen ze vervolgen per voet, boot, bus of auto in het safaripark om daar nog veel meer dieren te ontdekken. Aankomstdata in Safari Resort zijn mogelijk vanaf 26 april 2018. De exacte dag van opening is nog niet bekend. Afhankelijk van de voortgang van de bouw, kan het zijn dat er op een later moment nog extra aankomstdata in april worden toegevoegd. Op de volledig vernieuwde website van Beekse Bergen kan iedereen het nieuwe Safari Resort vanaf nu ontdekken en boeken. 

Ontdek het Safari Resort

Nieuwe huisstijl en website

Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Lake Resort Beekse Bergen, Event Center Beekse Bergen en het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen worden vanaf nu geprofileerd onder één overkoepelend merk: Beekse Bergen. Daar hoort natuurlijk een nieuw logo, huisstijl en website bij. De komende tijd wordt de nieuwe stijl ook stap voor stap doorgevoerd op de verschillende locaties van Beekse Bergen. 
 

Realisatie Safari Resort

Safari Resort Beekse Bergen wordt in twee fases gerealiseerd. Nog voor de zomer van 2018 opent het resort met 239 accommodaties die verschillen in type, in grootte, in faciliteiten en in interieur. Later zullen er, in fase twee, nog 186 accommodaties aan het Safari Resort worden toegevoegd.

Meer weten over hoe het Safari Resort de ecologische hoofdstructuur van het gebied behoudt en hoe het resort bijdraagt aan versterking van het verblijfstoerisme en de werkgelegenheid in Brabant? Bekijk dan eens het eerdere persbericht

visual-safari-resort-beekse-bergen-2.jpgfullscreen
uitzicht-lodge-giraffen.jpgfullscreen