Nieuws

Safaripark Beekse Bergen is beste dierentuin van Nederland!

dinsdag 10 mei 2016

Persberichten

Safaripark Beekse Bergen heeft bij de verkiezing om de Diamond Themepark Awards een absolute hoofdprijs te pakken. Het park in Hilvarenbeek is uitgeroepen tot ‘Beste dierentuin van Nederland’. Safaripark Beekse Bergen won met de bussafari ook de Award in de categorie ‘Beste beleving Benelux’. 

Safaripark Beekse Bergen (onderdeel van Libéma) wordt momenteel overladen met prijzen. Vorige week wonnen ze respectievelijk nog één en twee ZooSite-Awards. Bij de nog aansprekendere Diamond Themepark Awards beoordelen dierentuinbezoekers eveneens parken in de Benelux. Het principe is simpel: na de door de organisatie bepaalde nominaties mag het publiek stemmen. En dat deed het dus in grote getale op Safaripark Beekse Bergen!

45.000 stemmen uitgebracht!

De uitreiking van de Diamond ThemePark Awards is een gezamenlijk initiatief van websites gericht op attractieparken en dierentuinen in België en Nederland. Maar liefst 45.000 mensen namen de moeite hun stem uit te brengen tijdens een stemperiode van vier weken. Bij de ZooSite Awards werden overigens ruim 14.000 stemmen uitgebracht.

diamond-themepark-awards.png