Nieuws

Ruim duizend euro opgehaald voor Stichting Wildlife 

maandag 23 mei 2022

Persberichten

Studenten dierverzorging van Curio Breda en vrijwilligers van Stichting Wildlife hebben tijdens het weekend van 21 en 22 mei 1500 euro opgehaald voor Stichting Wildlife. Ze organiseerden in het safaripark bij de dierenverblijven uiteenlopende activiteiten.

De studenten hadden zelf activiteiten bedacht en georganiseerd om Stichting Wildlife te ondersteunen op het gebied van promotie, educatie en fondsenwerving. Bezoekers konden deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals meedoen met grappige en leerzame dierquizzen, zich laten schminken als een dier en ‘eten als een okapi’, waarbij ze net als een okapi een blauwe tong kregen. Door het hele park verspreid waren eveneens informatiepunten opgesteld waar de studenten en vrijwilligers uitleg gaven over bedreigde diersoorten en natuurbeschermingsprojecten.

Met deze activiteiten is er een bedrag van 1500 euro opgehaald. De gehele opbrengst gaat naar Stichting Wildlife. Deze Stichting ondersteunt verschillende natuurbehoudsprojecten voor onder andere Afrikaanse olifanten, chimpansees, neushoorns en giraffes.

Meer lezen? En voortaan altijd op de hoogte blijven van het laatste dierennieuws en de laatste actualiteiten? Schrijf je dan hier in voor de Beekse Bergen nieuwsbrief.

Persberichten
wildlife_weekend_beekse_bergen.jpg