Ontdek onze natuur in het donker

Winterdroom in Beekse Bergen

Maak je klaar voor een winter vol dromen. Van 15 december t/m 14 januari is het Safaripark dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Kom overdag genieten van onze safari's en laat je 's avonds meenemen in een winterdroom. Maak een reis door vijf droomwerelden en ontdek onze natuur in het donker.

BESTEL NU TICKETS

Het begin van een droomreis

Stap door de wolkenpoort en laat je meevoeren naar Droomplein. Winterrangers vertellen jou verhalen en nemen je mee naar de wenswolken. Wie wens jij iets toe? Misschien komt je wens wel uit. Geniet van warme hapjes en drankjes en bereid jezelf voor op een droomreis door vijf verschillende werelden. 

Dromen van jouw favoriete dier

Tim is in zijn dromen op zoek naar zijn favoriete dier. Ga jij, net als Tim, op zoektocht in het donker? In het Safari Restaurant, waar Tim aan het bijkomen is van zijn avontuur, kan je na jouw zoektocht op een culinaire reis. Geniet van heerlijke wereldse gerechten en live cooking. 

Afrikaanse warmte

In Afrika Dorp word je warm en hartelijk ontvangen. Met kampvuren, kleur, licht en Afrikaanse muziek kan je lekker komen opwarmen. Eet mee van de African Braai en geniet van de gezelligheid.

Een bevroren fantasie

Aan de andere kant van Afrika Dorp kom je in een ijskoude droom terecht. Laat je tussen sneeuw en mist schminken met blacklight-verf en beweeg op de muziek. Waar leidt dat blacklight-pad naartoe? 

Een echte kerstdroom

Na een droomreis kom je op Kongoplein. Omringd door kerstbomen en duizenden lichtjes luister je naar de verhalen van de Afrikaanse dromenvanger. Maak je klaar voor de terugreis. Hoe ga jij terug?

Praktische informatie

Winterdroom is te bezoeken van 15 december t/m 14 januari. Het Safaripark is in deze periode geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Je kan Winterdroom bezoeken met een regulier entreeticket of een geldige jaarkaart.

Voordelig naar Winterdroom

Kan jij niet wachten om Winterdroom te ontdekken? Bestel dan nu je tickets online met korting. 

BESTEL nu TICKETS