Winterdroom in Beekse Bergen

Winterdroom is, voor dit jaar, weer ten einde. Wij kijken terug op een ontzettend mooie droomreis. Ontdek onze natuur vanaf nu weer vanaf 10.00 uur in het Safaripark. Wie weet tot volgend jaar!

Bekijk huidige openingstijden

Bekijk de sfeerimpressie van Winterdroom

Het begin van een droomreis

Stap door de wolkenpoort en laat je meevoeren naar Droomplein. Winterrangers vertellen jou verhalen en nemen je mee naar de wenswolken. Wie wens jij iets toe? Misschien komt je wens wel uit. Geniet van warme hapjes en drankjes en bereid jezelf voor op een droomreis door vijf verschillende werelden. 

Dromen van jouw favoriete dier

Tim is in zijn dromen op zoek naar zijn favoriete dier. Ga jij, net als Tim, op zoektocht in het donker? In het Safari Restaurant, waar Tim aan het bijkomen is van zijn avontuur, kan je na jouw zoektocht op een culinaire reis. Geniet van heerlijke wereldse gerechten en live cooking. 

Afrikaanse warmte

In Afrika Dorp word je warm en hartelijk ontvangen. Met kampvuren, kleur, licht en Afrikaanse muziek kan je lekker komen opwarmen. Eet mee van de African Braai en geniet van de gezelligheid.

Een bevroren fantasie

Aan de andere kant van Afrika Dorp kom je in een ijskoude droom terecht. Laat je tussen sneeuw en mist schminken met blacklight-verf en beweeg op de muziek. Zelfs in deze koude droom vind je warmte.

Een echte kerstdroom

Na een droomreis kom je op Kongoplein. Omringd door kerstbomen en duizenden lichtjes luister je naar de verhalen van de Afrikaanse dromenvanger. Maak je klaar voor de terugreis. Hoe ga jij terug?