Veelgestelde vragen in verband met corona

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 03.04.2020 – 09:22 uur. 

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Onze medewerkers doen er alles aan om iedereen van een antwoord te voorzien. Het kan door de drukte voorkomen dat de wachttijden voor telefoon en e-mail langer zijn dan je normaal van ons gewend bent. Daarom proberen we iedere dag de actuele richtlijnen te updaten op deze veelgestelde vragen pagina.  

 

Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) van het RIVM, de Nederlandse overheid, de Brabantse Veiligheidsregio’s en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) is Safaripark Beekse Bergen tot nader order gesloten. Hiermee nemen we het welzijn van onze bezoekers en medewerkers in acht. In overleg met de Veiligheidsregio bekijken we wanneer en onder welke omstandigheden de parken weer geheel of gedeeltelijk open kunnen. Het welzijn van de dieren komt niet in het gedrang. 

Op aanraden van de overheid én de Brabantse Veiligheidsregio’s sluit Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen alle bedrijfsonderdelen tot nader order. Via onze website informeren wij je graag over de actuele situatie.

Nee, voor de periode tot en met 28 april geldt in ieder geval dat dit helaas geen doorgang kan vinden. Je kunt voor het verzetten hiervan contact met ons opnemen. Je kunt je vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl). Houd wel rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl). Doe dit alleen indien strikt noodzakelijk. Houd rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses. 

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent. Is je vraag voor de periode na 28 april 2020? Dan willen we je vriendelijk verzoeken om momenteel geen contact met ons op te nemen en de situatie nog even af te wachten. Is je vraag voor de periode voor 28 april 2020? Dan kun je contact met ons opnemen.

Help ons en andere gasten door alleen telefonisch contact met ons op te nemen als dat strikt noodzakelijk is en niet kan wachten. Alvast bedankt voor je begrip.

Contact