Veelgestelde vragen in verband met corona

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 18.11.2020 – 11:00 uur. 

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Onze medewerkers doen er alles aan om iedereen van een antwoord te voorzien. Het kan door de drukte voorkomen dat de wachttijden voor telefoon en e-mail langer zijn dan je normaal van ons gewend bent. Daarom proberen we iedere dag de actuele richtlijnen te updaten op deze veelgestelde vragen pagina.  

Voorlopig geldt dat naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus arrangementen, activiteiten of evenementen (zakelijk of particulier) voor meerdere personen beperkt doorgang vinden. Kijk op de website voor de actuele groepsarrangementen of neem voor zakelijke evenementen contact op met organiseren@beeksebergen.nl

Je kunt voor het eventueel verzetten hiervan contact met ons opnemen. Je kunt je vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl). Houd wel rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses. 

Safaripark

Er zijn – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze dieren en medewerkers te waarborgen. 

  • Er kan tijdelijk geen gebruikgemaakt worden van de bus  

  • Er is geen roofvogelsafari in de gebruikelijke vorm. Wel is het mogelijk om per 1 juli tussen 12.00 - 16.00 uur vogelvluchten en/of trainingen te bewonderen 

  • Er zijn tijdelijk geen voederpresentaties 

  • Je kunt alleen in één richting door het park lopen tijdens de Wandelsafari 

  • Je kunt alleen contactloos/per pin betalen 

  • Horeca wordt voorzien van afhaalpunten en er is (binnen) zitgelegenheid 

  • Overal wordt 1,5 meter afstand aangehouden en waar nodig worden bezoekers en medewerkers gescheiden door middel van een (plexi)glaswand 

  • Rangers houden op de pleinen toezicht op groepsgrootte en de 1,5 meter afstand 

  • Bij iedere horecagelegenheid, toiletvoorziening en winkel is desinfectiegel aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken 

  • Vanzelfsprekend dienen mensen thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging vanaf 38 graden of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid ook benauwd is en/of koorts heeft, dan moeten alle huisgenoten en gezinsleden thuisblijven. Voor meer informatie verwijzen we je naar Rijksoverheid.nl. 

Speelland

Speelland Beekse Bergen is op dit moment helaas gesloten. Het nieuwe seizoen start naar verwachting op 1 april 2021. 

Safari Resort & Vakantiepark Beekse Bergen

Safari Resort en Vakantiepark Beekse Bergen zijn open. Natuurlijk gelden voor jouw verblijf dezelfde landelijke richtlijnen als die je thuis dient op te volgen. Ook wij nemen maatregelen en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de (lokale) autoriteiten. Om deze reden gelden er voorzorgsmaatregelen. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.  

Vanzelfsprekend dienen mensen thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid ook benauwd is en/of koorts heeft, dan moeten alle huisgenoten en gezinsleden thuisblijven. Voor meer informatie verwijzen we je naar Rijksoverheid.nl.  

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl). Doe dit alleen indien strikt noodzakelijk. Houd rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses.  

Contact