Veelgestelde vragen in verband met corona

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 14.04.2021 –08:43 uur. 

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Onze medewerkers doen er alles aan om iedereen van een antwoord te voorzien. Het kan door de drukte voorkomen dat de wachttijden voor telefoon en e-mail langer zijn dan je normaal van ons gewend bent. Daarom proberen we iedere dag de actuele richtlijnen te updaten op deze veelgestelde vragen pagina.  

Voorlopig geldt dat naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus arrangementen, activiteiten of evenementen (zakelijk of particulier) voor meerdere personen geen doorgang kunnen vinden. Kijk op de website voor de actuele groepsarrangementen of neem voor zakelijke evenementen contact op met organiseren@beeksebergen.nl.  

Je kunt voor het eventueel verzetten hiervan contact met ons opnemen. Je kunt je vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl). Houd wel rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses. 

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl). Doe dit alleen indien strikt noodzakelijk. Houd rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses.  

Contact