Maak jouw event compleet

Breid je event uit met een activiteit

In, op en rondom Beekse Bergen worden tal van activiteiten aangeboden die je kunt toevoegen aan jouw evenement. Wat dacht je van 4x4 rijden na je vergadering, flyboarden tijdens de borrel of een teambuildingactiviteit voor de hele groep? Hieronder vind je een greep uit de groepsactiviteiten.

Let op: het is niet mogelijk om als particulier deze activiteiten te boeken. De activiteiten kunnen alleen worden geboekt i.c.m. een lunch of diner en vanaf 100 personen.

Gemotoriseerde en extreme activiteiten

Voor de echte waaghalzen zijn er verschillende stoere activiteiten. Durf jij het aan? Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Teambuildingactiviteiten

Ontdek de verschillende teambuildingactiviteiten waarbij het gaat om kennis, persoonlijke kwaliteiten en doorzettingsvermogen.

Activiteiten in het Safaripark

Ga met je groep op avontuur in Safaripark Beekse Bergen en ontdek de natuur eens op een andere manier.

Big Five Fotozoektocht

Ga in teams op zoek naar de big five in het Safaripark. Ga de uitdagingen onderweg aan en zorg voor de meest originele foto's! Hoe goed ken jij de diergeluiden? Welke vacht hoort bij welk dier? Zodra je het antwoord weet, ga je op zoek naar het dier en maak je er een foto van. Het programma duurt 2 of 4 uur.

Op pad tijdens een Gamedrive

Ga off road met een ranger op avontuur tussen de dieren in het Safaripark. Bewonder de savannes vanuit een open Land Cruiser en kom letterlijk oog in oog te staan met wilde dieren. De ranger kan je van alles over de dieren vertellen. Dichterbij dan dit komt je niet! De Gamedrive duurt 45 minuten en is beschikbaar voor 10 gasten per rit. 

Workshops in Beekse Bergen

Ontdek in Beekse Bergen allerlei workshops. Niet alleen creatieve workshops, zoals schilderen en percussie, maar ook insecten proeven!