Omgaan met de veranderende wereld

Ga op werksafari bij Beekse Bergen

Hoe pas je je aan in tijden van snelle verandering? Stel als een roofdier op jacht constant je strategie bij, zodat je toch je doel kan bereiken? Is het verstandiger om van het oorspronkelijke pad af te wijken om je toekomst te waarborgen? Wanneer volg je de groep en wanneer neem je zelf het voortouw? En hoe krijg je je collega's mee als je besluit om van koers te veranderen? Ga samen met je collega’s op werksafari bij Beekse Bergen om hier een antwoord op te vinden.

Neem contact op Bekijk de brochure

1. Inspiratiesessie (3 uur - 1 dagdeel)

Een interactieve lezing over verleden-heden-toekomst van Beekse Bergen, waarin wendbaarheid centraal staat. Aan de hand van inspirerende voorbeelden leer je hoe deze visie wordt vertaald naar de dagelijkse praktijk.

2. Eén-daagse werksafari (3 dagdelen)

De inspiratiesessie (zie 1) met aanvullend:

  • Een safari onder begeleiding van een ranger. Een prachtige safari-ervaring met een verdieping in dierlijk gedrag in relatie tot menselijke gedrag.
  • Het spelen van het ‘Beekse Bergen Kaartspel’ met als doel een verdieping van de onderwerpen diversiteit, samenwerking en creativiteit, die een belangrijke rol spelen in een wendbare organisatie.
  • Individuele actiepunten: wat ga jij doen en wat merkt je omgeving ervan dat jij deze werksafari hebt gevolgd.
  • Gezamenlijke afspraken: waar gaan we onze aandacht en energie op richten.

3. Twee-daagse werksafari (4 dagdelen met overnachting)

De één-daagse werksafari (zie 2) met aanvullend:

  • Een gamedrive in een open safari landcruiser waarbij jullie de natuur dichter op de huid beleven.  
  • Een onvergetelijke overnachting in een prachtige lodge met zicht op de savanne. Neem hier alvast een kijkje in onze Savanne Groepslodge.
  • We maken een plan van aanpak hoe deze werksafari de komende tijd een vervolg krijgt. Denk aan: hoe gaan we wendbaar zijn in onze dagelijkse praktijk en hoe houden we deze ontwikkeling levend.

Informatie & reserveringen

Ben jij nieuwsgierig wat de werksafari voor jouw team kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We kijken graag hoe we jouw organisatie kunnen helpen!

Neem contact op