Veelgestelde vragen in verband met corona

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 13.04.2022 – 17:20 uur.

Heb je een vraag over het bezoek aan Safaripark Beekse Bergen? Lees hier de veelgestelde vragen Safaripark en Speelland.

Safari Resort en Lake Resort Beekse Bergen zijn open, dus je verblijf kan doorgaan. Tevens kan er ook gebruik worden gemaakt van de AttractiePas. Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, AquaZoo Leeuwarden en Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn geopend.

Ja, je verblijf kan doorgaan. Zodra de situatie verandert, word je per e-mail geïnformeerd en zullen wij eventuele wijzigingen communiceren op onze website. 

Indien je onverhoopt jouw vakantie moet annuleren en je hebt geen annuleringsfonds (zie hierna) afgesloten, dan ben je een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd. Het annuleren dient schriftelijk te gebeuren. Deze schadeloosstelling bedraagt ten aanzien van gereserveerde verblijfsaccommodaties en kampeerplaatsen:  

  • bij annulering meer dan drie maanden voor de aankomstdatum 15% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  
  • bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de aankomstdatum 50% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  
  • bij annulering binnen twee tot één maand voor de aankomstdatum 75% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  
  • bij annulering binnen één maand voor de aankomstdatum 90% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  
  • bij annulering op de dag van aankomst 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs.  

Ook indien je niet verschijnt op de ingangsdatum ben je 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs (huursom incl. bijkomende kosten/exclusief lokale heffingen) verschuldigd.  

Annuleringsfonds  

Deelneming aan het annuleringsfonds vrijwaart je voor de kosten van een annulering, veroorzaakt door één van de volgende gebeurtenissen, mits gepaard met een officiële verklaring:    

  • bij overlijden, ziekte of ongeval van de hoofdpersoon of een van de deelnemers;  
  • bij vroegtijdig afbreken van jouw vakantie wegens overlijden van een familielid in de eerste graad van de hoofdpersoon of een van de deelnemers;  
  • bij vroegtijdig afbreken van jouw vakantie wegens brand, stormschade of blikseminslag aan huis of inboedel van de hoofdpersoon of een van de deelnemers.  

Onder ‘deelnemers’ worden de personen verstaan die op ‘mijn.beeksebergen.nl’ staan vermeld.  

Deelname aan het annuleringsfonds dient direct bij boeking te geschieden. Het annuleringsfonds loopt van de dag van aanmelding tot de dag van vertrek. In geval van vroegtijdig afbreken van de vakantie om één van bovenstaande redenen wordt naar rato van het aantal genoten vakantiedagen een percentage van de huursom terugbetaald. Het fonds keert uit nadat de standplaats of accommodatie leeg is. Dit laatste dien je ook schriftelijk kenbaar te maken aan de receptie. Voor deelneming aan het annuleringsfonds bedraagt het tarief 5% van de totale huursom. Er worden geen poliskosten berekend. 

Wij bieden je de flexibiliteit om je verblijf in bepaalde gevallen om te zetten in een voucher. Dit is bijvoorbeeld in de meeste van de volgende gevallen mogelijk: indien er een negatief reisadvies geldt voor Noord-Brabant, de grenzen gesloten zijn/worden, onze aangesloten Attractieparken (zoals Safaripark Beekse Bergen) tijdens je verblijf gesloten zijn zonder dat dit bij de boeking al bekend was en/of er maatregelen worden gewijzigd omtrent de samenstelling van je reisgezelschap waar je niet aan kunt voldoen. Deze mogelijkheden gelden enkel voor situaties die bij het boeken van je verblijf nog niet bekend waren. Tevens dient de maatregel vermeld te zijn op de officiële website van de Nederlandse overheid. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds door u betaalde bedrag van uw huidige boeking. De voucher kan gebruikt worden om een nieuwe boeking op een later tijdstip bij ons te plaatsen.

Safaripark Beekse Bergen is geopend. Iedereen die bij zijn of haar boeking een AttractiePas heeft (je ontvangt een AttractiePas als je in een accommodatie of vakantietent van Beekse Bergen verblijft), mag tijdens het verblijf - zonder online reservering - onbeperkt het Safaripark bezoeken.

Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, AquaZoo Leeuwarden en Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn geopend. Iedereen die bij zijn of haar boeking een AttractiePas heeft (je ontvangt een AttractiePas als je in een accommodatie of vakantietent van Beekse Bergen verblijft), mag tijdens het verblijf - zonder online reservering - onbeperkt deze parken bezoeken. 

Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, AquaZoo Leeuwarden en Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn weer geopend. Iedereen die bij zijn of haar boeking een AttractiePas heeft (je ontvangt een AttractiePas als je in een accommodatie of vakantietent van Beekse Bergen verblijft), mag tijdens het verblijf - zonder online reservering - onbeperkt deze parken bezoeken.

Ja, restaurant Moto (Safari Resort Beekse Bergen) is al vanaf 09:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel & diner. Voor Lake Resort Beekse Bergen zijn er vanwege de brand op 16 juni alternatieve horecavoorzieningen getroffen.

Voor gasten van Safari Resort Beekse Bergen is het naast onze standaard ontbijtservice ook mogelijk om een lekkere pizza te laten bezorgen of de Moto Fresh Bag te bestellen.  

Verder is het voor zowel gasten van het Lake Resort als het Safari Resort mogelijk om frietjes en snacks af te halen bij de snackcounter op het Lake Resort.  

Meer informatie over onze service is te vinden via:    

De supermarkt is ook open voor jouw (vergeten) boodschappen.

Zwembad Maji Springs is dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur.

De rangers zorgen ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen! Bekijk hier het animatieprogramma van het Lake Resort en bekijk hier het animatieprogramma van het Safari Resort. 

Ja, de bowlingbaan in de Pamoja Lounge is dagelijks geopend van 09:00 tot 22:00 uur. Reserveer hier een bowlingbaan.

Kinderfeestjes, groepsarrangementen, schoolreisjes en andere activiteiten kunnen doorgaan. Als je hier vragen over hebt, kun je contact met ons opnemen via 088-9000360. 

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl). Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent.  Houd ook rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses.  

Help ons en andere gasten door alleen telefonisch contact met ons op te nemen als dat strikt noodzakelijk is en niet kan wachten. Alvast bedankt voor je begrip.

Contact