Veelgestelde vragen in verband met corona

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 02.04.2020 – 15:37 uur. 

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die het kabinet heeft genomen. 

Op deze pagina vind je de veel gestelde vragen en antwoorden daarop. Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen van het RIVM en de (lokale) autoriteiten. Ook deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Houd deze pagina dus in de gaten.

Naar aanleiding van de recent genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) van het RIVM, de Nederlandse overheid, de Brabantse Veiligheidsregio’s en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) zijn Safari Resort en Vakantiepark Beekse Bergen tot nader order gesloten. 

In overleg met de Veiligheidsregio bekijken we wanneer en onder welke omstandigheden de parken weer geheel of gedeeltelijk open kunnen. Het welzijn van de dieren komt niet in het gedrang. 

Gasten die een verblijf bij ons hebben geboekt met een aankomst tot 10 mei 2020 hebben van ons een persoonlijk bericht ontvangen over de mogelijkheden. Heb je nog niets ontvangen, neem dan contact met ons op.

Voor aankomsten na 10 mei 2020 vragen we je nog even geduld te hebben. Het is op dit moment onduidelijk of de maatregelen die de overheid heeft getroffen dan ook nog gelden voor onze vakantieverblijven. Zodra wij hierover duidelijkheid hebben, zullen we de antwoorden op deze pagina vermelden.

Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus is de camping van Vakantiepark Beekse Bergen tot nader order gesloten. Gasten met een seizoen- of jaarplaats, hebben hierover een persoonlijk bericht ontvangen. Heb je nog niets ontvangen, neem dan contact met ons op.

Gasten die een verblijf bij ons hebben geboekt met een aankomst tot 10 mei 2020 hebben van ons een persoonlijk bericht ontvangen over de mogelijkheden. Heb je nog niets ontvangen, neem dan contact met ons op.

Voor aankomsten na 10 mei 2020  vragen we je nog even geduld te hebben. Het is op dit moment onduidelijk of de maatregelen die de overheid heeft getroffen dan ook nog gelden voor onze vakantieverblijven. Zodra wij hierover duidelijkheid hebben, zullen we de antwoorden op deze pagina vermelden.

Indien je jouw reservering met aankomst na 10 mei 2020 wenst te annuleren, gelden op dit moment de reguliere annuleringsvoorwaarden zoals opgenomen in de algemene voorwaarden.

Nee, dit kan helaas geen doorgang vinden. Bijeenkomsten en samenkomsten van groepen zijn verboden tot en met 28 april 2020. Je kunt voor het verzetten hiervan contact met ons opnemen.

Het welzijn van de dieren is gegarandeerd en heeft uiteraard onze hoogste prioriteit. De verzorging van onze dieren gaat natuurlijk gewoon door. Uiteraard volgen wij de hygiënevoorschriften en adviezen voor onze werknemers. Tip: volg onze social media kanalen voor leuke nieuwtjes over onze dieren en om te zien hoe het met ze gaat!

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl). Doe dit alleen indien strikt noodzakelijk. Houd rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses. 

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent. Is je vraag voor de periode na 10 mei 2020? Dan willen we je vriendelijk verzoeken om momenteel geen contact met ons op te nemen en de situatie nog even af te wachten. Is je vraag voor de periode voor 10 mei 2020? Dan kun je contact met ons opnemen.

Help ons en andere gasten door alleen telefonisch contact met ons op te nemen als dat strikt noodzakelijk is en niet kan wachten. Alvast bedankt voor je begrip.

Contact