Veelgestelde vragen in verband met corona

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 28.01.2022 – 14:00 uur.

Heb je een vraag over het bezoek aan Safaripark Beekse Bergen? Lees hier de veelgestelde vragen Safaripark en Speelland.

Safari Resort en Vakantiepark Beekse Bergen zijn open, dus je verblijf kan doorgaan. Tevens kan er ook gebruik worden gemaakt van de AttractiePas. Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, AquaZoo Leeuwarden en Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn geopend. Wel is het voor iedereen vanaf 13 jaar noodzakelijk om een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig ID-bewijs te tonen bij binnenkomst in het betreffende park. 

Natuurlijk gelden voor jouw verblijf dezelfde landelijke richtlijnen als die je thuis dient op te volgen. Ook wij nemen maatregelen en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de (lokale) autoriteiten. We vragen je daarom 1,5 meter afstand te houden op plekken waar geen coronatoegangsbewijs verplicht is. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Voor onze gasten (vanaf 13 jaar) geldt dat een coronatoegangsbewijs noodzakelijk is voor een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. We vragen je deze te tonen bij binnenkomst. Vergeet ook je mondkapje niet voor de binnenlocaties. Let op, een coronatoegangsbewijs houdt in: een geldig ID-bewijs in combinatie met een geldige QR-code. 

Ook dien je een coronatoegangsbewijs te tonen bij ons zwembad Maji Springs, onze alternatieve zwemgelegenheden (Laco Hilvarenbeek en recreatiebad Stappegoor) en bij onze horecagelegenheden: Pamoja Lounge, restaurant Moto, restaurant Wanyama, restaurant Kongo en het Event Center.   

Heb je nog geen coronatoegangsbewijs? Laat je dan testen voor jouw bezoek. Bekijk hier alle informatie over Testen voor toegang en maak direct een afspraak. 

Ja, je verblijf kan doorgaan. Hiervoor geldt geen maximale groepsgrootte meer, wel dien je de veilige afstand van 1,5 meter aan te houden.  

Ja, je verblijf kan doorgaan. Zodra de situatie verandert, word je per e-mail geïnformeerd en zullen wij eventuele wijzigingen communiceren op onze website. 

Als je een verblijf bij ons geboekt hebt met een aankomstdatum op korte termijn, dan heb je een e-mail van ons ontvangen met meer informatie.  

Indien je onverhoopt jouw vakantie moet annuleren en je hebt geen annuleringsfonds (zie hierna) afgesloten, dan ben je een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd. Het annuleren dient schriftelijk te gebeuren. Deze schadeloosstelling bedraagt ten aanzien van gereserveerde verblijfsaccommodaties en kampeerplaatsen:  

  • bij annulering meer dan drie maanden voor de aankomstdatum 15% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  
  • bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de aankomstdatum 50% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  
  • bij annulering binnen twee tot één maand voor de aankomstdatum 75% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  
  • bij annulering binnen één maand voor de aankomstdatum 90% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  
  • bij annulering op de dag van aankomst 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs.  

Ook indien je niet verschijnt op de ingangsdatum ben je 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs (huursom incl. bijkomende kosten/exclusief lokale heffingen) verschuldigd.  

Annuleringsfonds  

Deelneming aan het annuleringsfonds vrijwaart je voor de kosten van een annulering, veroorzaakt door één van de volgende gebeurtenissen, mits gepaard met een officiële verklaring:    

  • bij overlijden, ziekte of ongeval van de hoofdpersoon of een van de deelnemers;  
  • bij vroegtijdig afbreken van jouw vakantie wegens overlijden van een familielid in de eerste graad van de hoofdpersoon of een van de deelnemers;  
  • bij vroegtijdig afbreken van jouw vakantie wegens brand, stormschade of blikseminslag aan huis of inboedel van de hoofdpersoon of een van de deelnemers.  

Onder ‘deelnemers’ worden de personen verstaan die op ‘mijn.beeksebergen.nl’ staan vermeld.  

Deelname aan het annuleringsfonds dient direct bij boeking te geschieden. Het annuleringsfonds loopt van de dag van aanmelding tot de dag van vertrek. In geval van vroegtijdig afbreken van de vakantie om één van bovenstaande redenen wordt naar rato van het aantal genoten vakantiedagen een percentage van de huursom terugbetaald. Het fonds keert uit nadat de standplaats of accommodatie leeg is. Dit laatste dien je ook schriftelijk kenbaar te maken aan de receptie. Voor deelneming aan het annuleringsfonds bedraagt het tarief 5% van de totale huursom. Er worden geen poliskosten berekend. 

Wij bieden je de flexibiliteit om je verblijf in bepaalde gevallen om te zetten in een voucher. Dit is bijvoorbeeld in de meeste van de volgende gevallen mogelijk: indien er een negatief reisadvies geldt voor Noord-Brabant, de grenzen gesloten zijn/worden, onze aangesloten Attractieparken (zoals Safaripark Beekse Bergen) tijdens je verblijf gesloten zijn zonder dat dit bij de boeking al bekend was en/of er maatregelen worden gewijzigd omtrent de samenstelling van je reisgezelschap waar je niet aan kunt voldoen. Deze mogelijkheden gelden enkel voor situaties die bij het boeken van je verblijf nog niet bekend waren. Tevens dient de maatregel vermeld te zijn op de officiële website van de Nederlandse overheid. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds door u betaalde bedrag van uw huidige boeking. De voucher kan gebruikt worden om een nieuwe boeking op een later tijdstip bij ons te plaatsen.

Het is voor iedereen (vanaf 13 jaar) verplicht om een mondkapje te dragen in alle binnenruimtes in onze parken. Ook geldt dat het dragen van een mondkapje verplicht is tijdens de bus- en bootsafari van Safaripark Beekse Bergen. 

Safaripark Beekse Bergen is geopend. Iedereen die bij zijn of haar boeking een AttractiePas heeft (je ontvangt een AttractiePas als je in een accommodatie of vakantietent van Beekse Bergen verblijft), mag tijdens het verblijf - zonder online reservering - onbeperkt het Safaripark bezoeken. Wel is het voor iedereen vanaf 13 jaar noodzakelijk om een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig ID-bewijs te tonen bij binnenkomst in het park. 

Als gevolg van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) gelden er wel voorzorgsmaatregelen. Gelieve hiervoor de website van het betreffende park met actuele informatie in de gaten te houden. 

Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, AquaZoo Leeuwarden en Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn geopend. Iedereen die bij zijn of haar boeking een AttractiePas heeft (je ontvangt een AttractiePas als je in een accommodatie of vakantietent van Beekse Bergen verblijft), mag tijdens het verblijf - zonder online reservering - onbeperkt deze parken bezoeken. Wel is het voor iedereen vanaf 13 jaar noodzakelijk om een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig ID-bewijs te tonen bij binnenkomst in het betreffende park.  

Als gevolg van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) gelden er wel voorzorgsmaatregelen. Gelieve hiervoor de website van het betreffende park met actuele informatie in de gaten te houden.   

Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, AquaZoo Leeuwarden en Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn weer geopend. Iedereen die bij zijn of haar boeking een AttractiePas heeft (je ontvangt een AttractiePas als je in een accommodatie of vakantietent van Beekse Bergen verblijft), mag tijdens het verblijf - zonder online reservering - onbeperkt deze parken bezoeken. Wel is het voor iedereen vanaf 13 jaar noodzakelijk om een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig ID-bewijs te tonen bij binnenkomst in het betreffende park.   

Als gevolg van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) gelden er wel voorzorgsmaatregelen. Gelieve hiervoor de website van het betreffende park met actuele informatie in de gaten te houden.

Ja, restaurant Moto (Safari Resort Beekse Bergen) is al vanaf 09:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel & diner. Voor Vakantiepark Beekse Bergen zijn er vanwege de brand op 16 juni alternatieve horecavoorzieningen getroffen. Bij binnenkomst wordt het coronatoegangsbewijs gecontroleerd en de restaurants zijn tot 22:00 uur geopend.  

Voor gasten van Safari Resort Beekse Bergen is het naast onze standaard ontbijtservice ook mogelijk om een lekkere pizza te laten bezorgen of de Moto Fresh Bag te bestellen.  

Verder is het voor zowel gasten van het Vakantiepark als het Safari Resort mogelijk om frietjes en snacks af te halen bij de snackcounter op het Vakantiepark.  

Meer informatie over onze service is te vinden via:    

De supermarkt is ook open voor jouw (vergeten) boodschappen. Let op: Het is voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen in alle binnenruimtes in onze parken. 

Zwembad Maji Springs is dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur.

Door de huidige corona maatregelen is er beperkte plaats in het zwembad. Je hoeft niet vooraf te reserveren en kan op vrije inloop komen zwemmen. Wel controleren wij bij toegang de Qr-code via de CoronaCheck app. Het zwembad sluit om 20:00 uur, wij raden je aan om na 19:00 uur niet meer in de rij aan te sluiten.

De rangers zorgen ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen! Bekijk hier het animatieprogramma van het Vakantiepark en bekijk hier het animatieprogramma van het Safari Resort.  

De animatieprogramma's zijn zodanig aangepast dat dit coronaproof kan plaatsvinden.   

Ja, de bowlingbaan in de Pamoja Lounge is dagelijks geopend van 09:00 tot 22:00 uur. Reserveer hier een bowlingbaan. Vergeet niet je QR-code of coronatoegangsbewijs mee te nemen.

Kinderfeestjes, groepsarrangementen, schoolreisjes en andere activiteiten kunnen doorgaan. Als je hier vragen over hebt, kun je contact met ons opnemen via 088-9000360. 

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl). Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent.  Houd ook rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses.  

Help ons en andere gasten door alleen telefonisch contact met ons op te nemen als dat strikt noodzakelijk is en niet kan wachten. Alvast bedankt voor je begrip.

Contact