Slaap tussen de wilde dieren

Jumbo Extra's

Met de door jou gespaarde Jumbo Extra's ontvang je 175 euro korting op een verblijf in Safari Resort of Lake Resort Beekse Bergen, inclusief gratis toegang tot o.a. Safaripark en Speelland Beekse Bergen tijdens je verblijf. Kies jij voor een luxe accommodatie die omgeven is door wilde dieren in het Safari Resort of ga jij voor de rust van de Brabantse natuur op het Lake Resort?

jumbo-logo.png

Kom jij slapen tussen de wilde dieren in het Safari Resort?
Slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen. Word één met de natuur. Er even helemaal tussenuit. Ga op safari in het Safaripark, ontspan in het overdekte zwembad Maji Springs of doe juist even helemaal niets. Alle accommodaties zijn geïnspireerd door de Afrikaanse natuur en cultuur. Geniet vanuit een avontuurlijke boomhut, een Safaritent of een vrijstaande Lodge van het mooie uitzicht. De Lodges (m.u.v. de Kidslodges) beschikken over een sauna en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. 

Kom jij de natuur van het Lake Resort ontdekken?
Verblijf in een van de verrassend leuke accommodaties van Lake Resort Beekse Bergen en geniet van de prachtige, bosrijke omgeving. Hier kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer of juist even helemaal niets. In Lake Resort Beekse Bergen zijn alle accommodaties gelegen in een bosrijk gebied en altijd in de buurt van water. Bedlinnen is inclusief bij elke accommodatie. 

Reserveer nu jouw overnachting in Beekse Bergen

Hieronder staan de accommodaties weergegeven van zowel Safari Resort Beekse Bergen als Lake Resort Beekse Bergen. Maak gebruik van onderstaande filters om de accommodaties af te stemmen op jouw voorkeur.

 

 

Vakanties zoeken