Gooi je hengel uit op een speciale Visstek

  • 2 personen
  • 10 m²
  • gratis gebruik sanitaire voorzieningen

Op Lake Resort Beekse Bergen kun je heerlijk genieten van een visvakantie aan het water. Het Lake Resort staat bekend om het grote Victoriameer, dat direct in verbinding staat met het Wilhelminakanaal. Als gast van het Lake Resort mag je zo vaak gaan vissen als je wilt, mits je in het bezit bent van een vispas. Het aanbod aan wit- en roofvis varieert van brasem, voorn en winde tot grote karpers, snoek, baars en paling. De vangst meenemen is echter niet toegestaan.

Voorzieningen Visstek

De speciale Visstekken van Lake Resort Beekse Bergen zijn ongeveer 10 m² en geschikt voor maximaal twee personen. Je dient wel zelf een vistent mee te nemen. Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen. Nachtvissen is alleen toegestaan als de camping ook open is (begin/midden april tot begin november) en alleen met een reservering voor een visstek. 

Let op: bij de Visstekken is er geen stroom of wifi en de sanitaire voorzieningen zijn gelegen op een ruime afstand.

Vissen vanuit je vakantiehuis of een aparte Visstek

Lake Resort Beekse Bergen beschikt daarnaast ook over enkele Jungalows aan het Victoriameer waar je kunt vissen. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een andere accommodatie op loopafstand van het Victoriameer en een aparte Visstek boeken.

Bekijk het visreglement

Geniet van de faciliteiten van het Lake Resort