Ontdek onze tijdelijke faciliteiten

Onbezorgd genieten op het Vakantiepark

Helaas is op woensdagochtend 16 juni de Afrika Club waar een restaurant, een bar, het zwembad en een supermarkt gevestigd waren, getroffen door een brand. Hierdoor hebben we voor alle gasten van het Vakantiepark tijdelijke faciliteiten opgezet waardoor je alsnog van een heerlijke vakantie kunt genieten. Bekijk hieronder alle tijdelijke mogelijkheden en onze veelgestelde vragen. Verblijf je op Safari Resort Beekse Bergen? Dan zijn er voor jou geen veranderingen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je nog vragen?

Laatste update 20.07.2021 – 08:49 uur.

Wat is er gebeurd?
Er is op woensdagochtend 16 juni brand uitgebroken in het centrumgebouw van Vakantiepark Beekse Bergen.

Wat zijn de gevolgen van de brand bij Vakantiepark Beekse Bergen?
Er vinden nu sloopwerkzaamheden plaats, ten behoeve van het nablussen zodat er straks gestart kan worden met de wederopbouw van het centrumgebouw.

Zijn er gewonden en is er gevaar geweest voor de aanwezigen gasten op het Vakantiepark?
Nee, de gasten zijn nooit in gevaar geweest. Daarnaast zijn er geen middelen vrijgekomen waardoor er extra maatregelen genomen moesten worden. Ook was evacuatie niet nodig.

Zijn Safaripark Beekse Bergen en Speelland geopend?
Ja, het Safaripark en Speelland zijn gewoon geopend.

Hebben de dieren van het Safaripark last gehad van de brand?
Nee, de dieren hebben geen last gehad van de brand. Enkele diersoorten zijn uit voorzorg wel naar hun binnenverblijf gebracht.

Welke faciliteiten zijn er op het Vakantiepark nu niet te gebruiken?
In de Afrika Club waren een restaurant, een bar, het zwembad en een supermarkt gevestigd. Het streven is om hier zo spoedig mogelijk een tijdelijke oplossing voor te regelen. Bij Event Center Beekse Bergen is een tapas restaurant opgezet waar je kunt genieten van de lekkerste tapas.

Van maandag t/m donderdag is het mogelijk om te reserveren tussen 17:00 en 18:00. Vanaf je begintijd kun je 2 uur lang genieten van de lekkerste tapas. Op vrijdag t/m zondag werken wij met vaste tijden. Je kunt reserveren voor 16:30 tot 18:30 uur of van 19:00 tot 21:00 uur. Reserveren kan via de Beekse Bergen app of bel naar +31683151997. Het Event Center is vanaf Afrika Club 20 minuten lopen of 5 minuten met de auto. Op de gedeelde parkeerplaats van Speelland en Event Center kan gratis geparkeerd worden.

Daarnaast kunnen gasten van Vakantiepark Beekse Bergen tijdelijk op het Safari Resort Beekse Bergen gebruikmaken van de faciliteiten, zover de capaciteit dit toelaat in verband met de RIVM-richtlijnen. We vragen hier om je begrip. Tevens kunnen gasten van het Vakantiepark bij de Market van Safari Resort terecht voor levensmiddelen en verzorgingsproducten.

Is er straks nog wel horeca?
Ja, vanaf donderdag 17 juni zijn er diverse voorzieningen. Bij Event Center Beekse Bergen is zelfs al een tapas restaurant opgezet. Van maandag t/m donderdag is het mogelijk om te reserveren tussen 17:00 en 18:00. Vanaf je begintijd kun je 2 uur lang genieten van de lekkerste tapas. Op vrijdag t/m zondag werken wij met vaste tijden. Je kunt reserveren voor 16:30 tot 18:30 uur of van 19:00 tot 21:00 uur. Reserveren kan via de Beekse Bergen app of bel naar +31683151997. Het Event Center is vanaf Afrika Club 20 minuten lopen of 5 minuten met de auto. Op de gedeelde parkeerplaats van Speelland en Event Center kan gratis geparkeerd worden.

Is het tapas restaurant vol? Dan kun je terecht bij het frietkot op het vakantiepark terrein of tijdelijk gebruik maken van de horeca faciliteiten op Safari Resort Beekse Bergen.

Is er een winkel?
Ja, voor al je kleine boodschappen kun je nu terecht bij onze tijdelijke supermarkt. Ook is er een broodkraam aanwezig waar je de lekkerste broodjes kunt halen voor bij jouw ontbijt of lunch. Je vindt de supermarkt en broodkraam op de parkeerplaats tegenover het frietkot (aan de overkant van de voormalige Afrika Club). 

Is er animatie?
Het animatieprogramma gaat dagelijks door (van 10.00 tot 19.00 uur) en zal plaatsvinden op het sportveld. Het animatieprogramma gaat de gehele zomer door met daarbij talloze leuke outdoor attracties zoals een zeephelling, stormbaan en een klim- en klauterbaan.

Is het mogelijk mijn boeking te annuleren?
Indien je de reservering wilt annuleren gelden de reguliere annulerings- en reserveringsvoorwaarden.

Is het mogelijk om gebruik te maken van een dinerarrangement, de gourmetservice of de ontbijtservice?
Helaas is het t/m 30 september niet mogelijk een dinerarrangement, gourmet,- of ontbijtservice bij te boeken. 

Kan mijn verblijf op Safari Resort Beekse Bergen doorgaan?
Safari Resort Beekse Bergen is gelegen naast Vakantiepark Beekse Bergen, dit zijn twee verschillende parken met ieder eigen faciliteiten. Er is geen brand geweest bij Safari Resort Beekse Bergen, daarom zijn er geen gevolgen voor je verblijf en kun je alle faciliteiten gebruiken. Bekijk hier wat er mogelijk is tijdens je verblijf op Safari Resort Beekse Bergen. 

Kan ik zwemmen in het Victoriameer op het Vakantiepark of bij Speelland? 
Jazeker, voor het Victoriameer geldt een positief zwemadvies. Op het vakantiepark zijn enkele zandstrandjes aanwezig. Tussen het zand en het gespannen touw kan veilig worden gezwommen. 
Tevens heb je als gast van Vakantiepark Beekse Bergen onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen. Speelland ligt direct naast het vakantiepark en staat garant voor een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret.

Is er een alternatief voor het binnenzwembad?
Wij zijn blij je te kunnen vermelden dat als alternatief voor het zwembad je één keer tijdens je verblijf kunt gaan zwemmen bij Laco Goirle (buitenzwembad met glijbaan) of Laco Hilvarenbeek (binnenzwembad). Je ontvangt hiervoor bij de receptie tijdens het inchecken een voucher. Bij deze twee zwembaden hoef je niet te reserveren. Vanaf 5 juli kun je ook gebruikmaken van Recreatiebad Stappegoor in Tilburg, hiervoor dien je wel bij hen een online reservering te maken. Alle openingstijden zijn te vinden op de desbetreffende websites van de zwembaden. Daarnaast kun je natuurlijk ook onbeperkt genieten van het zwemplezier bij het strand van Speelland Beekse Bergen

Wat is de status van de voorziening zoals elektra, water etc.?
Nutsvoorzieningen (elektra, water en gas) en kabel/internet zijn reeds opgelost. Mocht je onverhoopt hierin problemen ondervinden kun je dit melden bij de receptie van Vakantiepark Beekse Bergen.

Wat te doen bij gezondheidsklachten?
Voor gasten is het advies om bij mentale of fysieke klachten contact op te nemen met de GGD of jouw eigen huisarts.