Waterpret voor het hele gezin

Dagje zwemmen op het vakantiepark

Volop waterpret op het vakantiepark. Ga op zwemsafari in het overdekte Junglebad en roetsj van de glijbaan of waan jezelf op het strand en trek baantjes in het grote Victoriameer. Op Vakantiepark Beekse Bergen kan het allebei!

De zwembaden van Safari Resort en Vakantiepark Beekse Bergen zijn weer geopend volgens de richtlijnen van het RIVM. Gezien de beperkte capaciteit, zijn er zwemblokken ingesteld. Bij het Vakantiepark mag er 2 uur gezwommen worden en in de herfstvakantie 1 uur. Reserveren is verplicht bij de Guest Service of de Infoshop op het park. In verband met de beperkte beschikbaarheid kan er per verblijf één keer gereserveerd worden voor het zwembad.  Let op: De kleedhokjes zijn tot nader order gesloten. Zorg dus dat je jouw zwemkleding al aan hebt! 

Dagje zwemmen

Helaas is het Junglebad voor omwonenden en dagrecreanten tot nader order gesloten. 

Naast vakantieparkgasten kunnen omwonenden en dagrecreanten ook een dagje komen zwemmen in het Junglebad. Koop een los ticket* en kom een duik nemen in het verwarmde en overdekte zwembad.

*Het is alleen mogelijk om tijdens openingstijden van de receptie een ticket te kopen voor het zwembad.

Bezoekersprijs maandag t/m zaterdag zon- en feestdagen
0 t/m 2 jaar gratis gratis
3 t/m 10 jaar € 4,00 € 5,00
Vanaf 11 jaar € 5,00 € 6,00

Het is in de mei- en zomervakantie niet mogelijk om als dagrecreant een dagje te komen zwemmen in het vakantiepark.

Openingstijden Junglebad

Tijdens de vakantieperiodes is het overdekte zwembad dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Buiten deze periodes wisselen de openingstijden van het zwembad.

Bekijk de actuele openingstijden

Speelland Beekse Bergen

Geniet van hele dag water- en speelplezier in Speelland Beekse Bergen. Roetsj van spectaculaire glijbanen en geniet van verschillende waterattracties en speeltuinen. Speelland is gelegen naast het vakantiepark.

Ontdek Speelland