Geniet van de feestdagen in Lake Resort Beekse Bergen

Kom deze kerstvakantie naar Lake Resort Beekse Bergen en beleef de gezelligste periode van het jaar samen tussen de dieren! Ga op safari in het Safaripark en geniet extra lang van het winterse gevoel in Lake Resort Beekse Bergen. Geniet op 1e of 2e Kerstdag of met Oud en nieuw van een heerlijk buffet in restaurant Wanyama in het Safaripark en doe mee met de leuke animatie activiteiten op het Safari Resort.

Geniet van de lekkerste gerechten

vakantiepark-bb-kerst-kaapstad.jpg

Geniet van een heerlijk kerstdiner 

Op 1e en 2e Kerstdag kun je genieten van een uitgebreid buffet in restaurant Wanyama in het Safaripark. Het buffet bestaat uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Je kunt genieten van dit extra speciale kerstdiner voor €29,50 per volwassene en €19,50 voor kinderen t/m 9 jaar.

Wil je liever op een andere dag komen genieten bij restaurant Wanyama? In de periode van 27 december t/m 9 januari (met uitzondering van maandag 3 januari) is restaurant Wanyama ook geopend voor het dinerbuffet! Buiten de feestdagen geniet je voor €27,50 als volwassene en €17,50 voor kinderen t/m 9 jaar.

Maak een reservering

Een feestelijk ontbijt

Geniet van een heerlijk feestelijk ontbijt in jouw eigen accommodatie. De inhoud van het feestelijk ontbijt bestaat uit o.a. verschillende luxe broodjes, croissants, eieren en zoet & hartig beleg. Voor de volwassenen zit er een glaasje prosecco bij en voor de kinderen een verrassing!

De prijs voor het feestelijk ontbijt is € 16,00 per volwassene en € 12,50 voor kinderen.

Reserveren

 

safari-resort-ontbijtbuffet-brood-fruit-moto.jpg

Animatie tijdens de kerstdagen

kampvuur-winter-marshmallow-kerst.jpg

Vanaf 8 november krijgen ons kleinste gasten een écht pretpakket met onder andere Djambo's lievelings knutsel en kun je met je hele familie op avontuur gaan met de winterse speurtocht! Daarnaast kun je deelnemen aan het bomvolle animatieprogramma op het Safari Resort. Kom samen met de Rangers je eigen kerst sok knutselen, marshmallows roosteren boven het kampvuur en nog veel meer! 

Bekijk hier het actuele animatieprogramma van het Safari Resort. 

Oud & Nieuw

Ook op oudejaarsavond kun je genieten van een uitgebreid buffet in restaurant Wanyama in het Safaripark. Het buffet bestaat uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Je kunt genieten van dit speciale diner voor €29,50 per volwassene en €19,50 voor kinderen t/m 9 jaar.

Maak een reservering

Naast gezellig samen dineren, is er nog meer te beleven! Rangers Robin en Renee vieren om 19.00 uur kinder oud & nieuw op het Safari Resort! Proost met je zelfgemaakte champagneglas samen met de Rangers en Djambo. Het wordt een spetterend feest met échte Afrikaanse Djembémuziek! Kom je ook? 

vakantiepark-bb-gezin-champagne-jungalow.jpg

Boek nu jouw verblijf tijdens de feestdagen


 

Vakanties zoeken