Beleef die Somer buiten!

Zoals je weet is buiten bij ons heel bijzonder. Vandaar dat we tijdens de zomer de dagen wat langer maken en tot 21:00 uur open zijn. Met Somer by Beekse Bergen geven we gezelligheid en goed gezelschap de maximale ruimte. Letterlijk, want waar anders kun je lekker eten en borrelen in Afrikaanse sferen terwijl je uitkijkt over de uitgestrekte savanne? Dus neem je beste gezelschap mee naar ons nieuwe grill-restaurant Wanyama of onze horeca hotspots en proef die Afrikaanse Somer op zijn best op onze gezellige pleinen óf on the go!

Flaneren food en flamingo's Foto mensen Ster
Beleef jouw Somer
by Beekse Bergen
open tot 21.00 u
Bird

Ontdekken

Vind je eigen weg en ga op avontuur in onze uitgestrekte natuur.

Tiger

Beleven

Ga te voet of in je eigen auto op safari en sta oog in oog met wilde dieren. Of stap in één van onze boten voor een prachtige tocht over het water.

Drink

Genieten

Proef de Afrikaanse Somer in ons nieuwe grill-restaurant Wanyama of bij een van onze horeca hotspots. Strijk neer op het terras met een ijskoud biertje of haal een hapje en een drankje 'on the go'.

Er staat iets leuks op je te wachten!

Somer by Beekse Bergen staat voor ‘blydskap’ in die somerson’, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Boek direct jouw ticket(s) en beleef je de Afrikaanse Somer op zijn best!

Somerdag

Entree vanaf 10:00 uur

Kijk The Big Five recht in de ogen of verdwaal verantwoord tijdens een avontuurlijke wandeling in onze uitgestrekte natuur. Ook de kleine ontdekkers kijken hun ogen uit.

Someravond

Entree vanaf 15:00 uur

Ga een avondje op vakantie en proef de Somer in Afrikaanse sferen. Van een koud biertje en een goede Afrikaanse grill tot Kaapse wijn en fijne groentegerechten. Samen optimaal genieten!

Nieuw!

Geniet van het eten, het uitzicht en de sfeer

We hebben verschillende arrangementen voor je in petto! Om het voor iedereen een unieke belevenis te kunnen maken, is het aantal plekken beperkt. Wees er dus tijdig bij om hongerige magen te voorkomen. Je plek aan tafel regel je snel en eenvoudig via de buttons hieronder. Wil je nog niets plannen? Dan kun je zonder reservering ook terecht bij één van de gezellige horeca hotspots.

Drinken
Arrangement

Lunch

Omdat we al je zintuigen een dagje uit gunnen, is ook het eten op ons park een beleving die je niet wilt missen. Geniet van een heerlijk lunch-arrangement in ons vernieuwde grill-restaurant Wanyama en kijk uit over de uitgestrekte savanne. Schuif gezellig aan en en waan je even heel ver weg.

Reserveer nu
Arrangement

Diner

Kom met je gezelschap in Afrikaanse sferen tijdens een dinerarrangement in ons nieuwe grill-restaurant Wanyama. Onze grillmeesters bereiden live en onbeperkt de lekkerste Afrikaanse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Met als afsluiter een dessert van de ijs-Piaggio.

Reserveer nu
Arrangement

Horeca hotspots!

Bij onze vele thematische horeca hotspots maak je van je Somerse dag of avondje uit een extra onvergetelijke Afrikaanse ervaring. Kom met je beste vrienden, je hele familie of gezellig met je eigen gezin en geniet van het eten, de sfeer, het unieke uitzicht en elkaar.

Alles in een ry

Vogel
Vraagteken
  • Deze zomer, van 1 juli t/m 5 september, is Safaripark Beekse Bergen geopend tot 21.00 uur. Maar dat is niet alles! Los van de prachtige natuur en de wilde dieren, doen we er deze zomer nog een schep bovenop. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke lunch of diner in het nieuwe grill-restaurant Wanyama met uitzicht op de dieren. Strijk neer voor een ijskoud drankje op het terras óf haal een hapje ‘on the go’ bij één van de horeca hotspots op de gezellige pleinen. Van Somerkroeg tot ‘fish & wine’. Je bent er samen écht even tussenuit!
  • Echte lekkerbekken mogen dit niet missen! Grillmeesters maken live achter de grill onbeperkt de lekkerste Afrikaanse gerechten voor je klaar. Als zoete afsluiter geniet je van een dessert van de ijs-Piaggo. Je kijkt uit over het mooie landschap en de dieren van Beekse Bergen terwijl de zon langzaam ondergaat en de leeuwen beginnen te brullen. Dat is toch vakantie?
  • Onze grillmeesters zijn graag goed voorbereid om jou een optimale smaakbeleving te bieden. Dat betekent dat reserveren op voorhand noodzakelijk is. Niet alleen voor je entree maar ook voor je lunch- of dinerarrangement. Voor wie niet zo van het tafelen is, is er horeca genoeg om lekker te genieten van een hapje en drankje. Voor de horeca hotspots in het park hoeft dan ook niet gereserveerd te worden.
Map

Alvast een route uitstippelen

Safaripark Beekse Bergen staat van 1 juli t/m 5 september bol van leuke horeca hotspots! Naast het vernieuwde grill-restaurant Wanyama kun je zonder reservering ook terecht bij één van de gezellige pleinen om te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Van de Bakongo Fish & Wine Bar tot de Somerkroeg. 

Download de plattegrond

Slapen bij Beekse Bergen

Geniet nog langer van de zwoele Afrikaanse zomeravonden en blijf slapen op Safari Resort of Vakantiepark Beekse Bergen. Word wakker tussen de wilde dieren op het Safari Resort of aan het uitgestrekte Victoriameer op het Vakantiepark.

Bekijk de mogelijkheden