Speelland Beekse Bergen

Spectaculaire speelfun en spetterende waterpret

Speel- en waterpret

Ontdek alles over Speelland Beekse Bergen

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Speelland Beekse Bergen is dus een leuk dagje uit voor het hele gezin!

duikeiland waterpret speelland

Water- en speelpret

Speelland staat garant voor een dag vol spectaculaire speelfun en spetterende waterpret! Ga jij  van de supersnelle Aquashuttle, draaien in de Waverider of klimmen en springen op de Ballenberg en trampolines?

Ontdek snel alle attracties van Speelland Beekse Bergen!

Bekijk alle attracties

Plattegrond

Alvast uitstippelen van welke glijbaan jij en je vriendjes eerst gaan? Of eerst lekker iets eten en drinken in Eethuys de Kajuit of de Zanzibar? Bekijk de plattegrond van Speelland en ontdek waar alle horecagelegenheden en attracties zich bevinden.

Bereid je voor op jouw avontuur!

Bekijk de plattegrond

speelpret speelland beekse bergen

Prijzen

Bekijk de prijzen van Speelland Beekse Bergen en plan je dagje uit! Wil je het hele jaar door genieten van alle speel- en waterpret? Bekijk dan ook de voordelige jaarkaart of combineer je dagje uit voordelig met Safaripark Beekse Bergen!

Plan je dag vol plezier!

Bekijk alle prijzen

speelland beekse bergen gezin

Openingstijden

Speelland is van april tot en met november geopend. Tijdens schoolvakanties iedere dag en buiten de vakanties op woensdag, zaterdag en zondag! Wil je nog niet naar huis? Ontdek dan de mogelijkheden om te overnachten in Beekse Bergen.

Ontdek de openingstijden!

Bekijk alle openingstijden

speelland-logo.png

Bestel nu je tickets met online korting tot wel € 3,00!

Kinderen tot 3 jaar gratis entree

Bestel online tickets voor Speelland