Restaurant Moto

Restaurant Moto

Over restaurant Moto

Ontdek de authentieke en volle smaken van de gerechten die worden bereid boven open vuur. Reserveer een plek in dit sfeervolle a la carte restaurant of neem plaats op het grote terras met uitzicht op de Serengeti.

Reserveren bij restaurant Moto kan via de Beekse Bergen app. Via de app is het enkel mogelijk om voor maximaal 6 personen te reserveren. Je kunt telefonisch reserveren (via 013-5491311) wanneer je voor meer personen wil reserveren. Let op: De online reservering wordt standaard binnen in ons restaurant geplaatst. Mocht je buiten willen zitten, dan kun je dit in de app via het opmerkingenveld aangeven of telefonisch aan ons doorgeven.

Let op: restaurant Moto is enkel beschikbaar voor gasten van het Safari Resort.

LUNCHKAART       ONTBIJT-, DINERKAART

PIZZAKAART 

Waar vind je restaurant Moto?

Restaurant Moto bevindt zich in Karibu Town op het Safari Resort. Het restaurant is beschikbaar voor gasten in het Safari Resort. Het maken van een reservering wordt op prijs gesteld.

Bekijk op de plattegrond

Ontdek de handige app

Met de app van Beekse Bergen heb je alle informatie bij de hand die je nodig hebt tijdens je bezoek. In de app vind je gemakkelijk de locaties van de horecapunten en de actuele openingstijden!

Download de app