Nieuws

Ga jij binnenkort op Fietssafari?

 

Let op: 1 aprilgrap van 2020!

dinsdag 10 maart 2020

Persberichten
Op safari

Naast de safari met de auto, de bus, de boot of te voet kun je vanaf april ook met een fiets op safari. Wij introduceren namelijk een heuse Fietssafari! Een van de bekendste Nederlandse gebruiken zal worden gecombineerd met een Afrikaanse beleving. Ben jij er klaar voor om tussen de wilde dieren een tocht vol avontuur te maken?

Voor mensen die in de omgeving van Hilvarenbeek wonen zal een rondje fietsen nooit meer hetzelfde zijn want zij mogen met hun eigen fiets over de savanne. Bezoekers die niet de beschikking hebben over een fiets kunnen een fiets huren voor het schappelijke bedrag van 3 euro. Die 3 euro zal worden gedoneerd aan Stichting Wildlife.

De aanleg van het fietspad start komende maandag en zal eind maart afgerond worden. Het fietspad dat speciaal voor de Fietssafari wordt aangelegd zal duurzaam zijn en krijgt een Afrikaans tintje. Zo zullen voor de aanleg van het fietspad dezelfde materialen en technieken worden gebruikt die toegepast worden voor het bouwen van traditionele leemhuizen.

Een Fietssafari is niet ongevaarlijk want net zoals tijdens al onze safari's zal je oog in oog komende te staan met onze wilde dieren. Om de safari zo veilig mogelijk te beginnen zal er aan de start van de route uitleg worden gegeven door een van onze Rangers. Racefietsen zijn niet toegestaan in verband met de wildroosters, elke normale stadsfiets met een normale bandbreedte is toegestaan.

Dit nieuwsbericht was uiteraard de 1 aprilgrap van 2020, de fietssafari is geen echte mogelijkheid!

fietssafari.jpg

Persberichten
Op safari