Speel, sport en ontspan

Een dag vol sport en ontspanning

Lake Resort Beekse Bergen is een heerlijke plek waar je helemaal tot rust komt. Wil je graag een actieve vakantie? Ga dan zelf op pad door het veelzijdige Lake Resort of maak gebruik van de aanwezige sportfaciliteiten.

Ontdek de omgeving per fiets

Verschillende routes zijn voor je uitgestippeld zodat jij de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken. Onderweg fiets je langs landgoederen en fietscafés. Het startpunt is VVV Hilvarenbeek en vervolgens wijzen de bordjes je de weg.

Huur een fiets

Op het Lake Resort is het mogelijk om een fiets te huren zodat je één van de mooie fietsroutes kunt afleggen. Het is ook mogelijk om je eigen fiets mee te nemen. Voor elektrische fietsen is er een ION-oplaadpunt aanwezig op het park.

Bekijk fietsarrangement

gezin-fietsen-vakantiepark-beekse-bergen-jungalow.jpg

Ontspannen een hengeltje uitgooien

Even ontspannen en heerlijk je hengel uitgooien? Nabij een Jungalow of aan de speciale visstek aan de rand van het Victoriameer heb je een perfecte mogelijkheid om te vissen. Hiervoor moet je wel in bezit zijn van een vispas. Het meenemen van de vangst is niet toegestaan. Bij de visstekken is nachtvissen het gehele jaar toegestaan.

De visfaciliteiten op een rij

  • Ruim 70 hectare water, grotendeels omringd door riet
  • Open verbinding met het Wilhelminakanaal
  • Dieptekaart is verkrijgbaar
  • Helder water, zwemwaterkwaliteit
  • Gevarieerde witvis: brasem, voorn en winde
  • Gevarieerde roofvis: baars, snoek en paling
  • Grote karpers tot bijna 40 pond

Bekijk de visstekken

Uren speelplezier in de speeltuinen

Voor kinderen is er genoeg speelplezier te beleven op het Lake Resort. Naast het zwembad en het strand zijn er over het park ook meerdere speeltuinen en speeltoestellen verspreid. Hier kunnen kinderen zich gezellig met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes een tijdje vermaken. Bekijk de plattegrond voor de ligging van alle speeltuinen.

Water- en speelpret

Kunnen de kinderen maar geen genoeg krijgen van spelen? Breng dan ook eens een bezoek aan het naastgelegen Speelland Beekse Bergen voor oneindig veel speelplezier en waterpret!

Ontdek meer

beekse_bergen_lake_resort_kinderen_spelen_sport_voetbal.jpg

Sportieve vakantie voor jong en oud

Ben je een fanatieke sporter of wil je graag wat meer actie tijdens je vakantie? Ga zelf op pad voor een wandelroute door de groene, bosrijke omgeving of maak gebruik van de aanwezige gratis faciliteiten in het Lake Resort.

De gratis sportfaciliteiten op een rij

  • Een voetbal-, volleybal- en basketbalveld
  • Tafeltennistafels