Nieuws

Safaripark Beekse Bergen voor de derde keer op rij verkozen tot 'Beste dierenpark van Nederland'!

woensdag 16 mei 2018

Persberichten

Safaripark Beekse Bergen is vanochtend tijdens de uitreiking van de Diamond Themepark Awards voor de derde keer op rij verkozen tot 'Beste dierenpark van Nederland'. Daarnaast won de bussafari een award voor het 'Leukste avontuur in de zoo'. Stichting Wildlife, die zich o.a. vanuit Beekse Bergen voor diverse natuurbehoudsprojecten inzet, mocht de educatie-award in ontvangst nemen.

diamond-themepark-awards-2018-safaripark-beekse-bergen.jpg

Tijdens de Diamond Themepark Awards, een gezamenlijk initiatief van websites gericht op attractieparken en dierentuinen in België en Nederland, beoordelen dierentuinbezoekers parken in heel de Benelux. Dit jaar brachten maar liefst 35.000 dierenliefhebbers hun stem uit in de verkiezing. "Dat we voor de derde keer op rij door onze bezoekers zijn verkozen tot beste dierenpark van Nederland is een heel groot compliment. We blijven Beekse Bergen continue verbeteren en vernieuwen om onze gasten een optimale beleving te bieden. Het is fantastisch dat dit wordt gezien en gewaardeerd door onze bezoekers", zegt Niels de Wildt, general manager van Beekse Bergen. 
  
50 jaar Beekse Bergen
Beekse Bergen viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Ter ere daarvan werd onlangs de unieke vakantiebestemming Safari Resort Beekse Bergen geopend, waar gasten hun vakantie letterlijk tussen de meest bijzondere dieren kunnen beleven. Maar ook in het Safaripark wordt flink geïnvesteerd. In juni opent het park een volledig nieuwe entree met prachtig vergroot gorilla-eiland met (educatieve) coltanmijn. Daarnaast wordt er een nieuwe beleving aan het park toegevoegd: bezoekers kunnen in een nieuw doorloopgebied oog in oog komen te staan met ringstaartmaki's en pinguïns.  

Meer over het Safaripark