Gratis nachten kamperen

7=5 kampeerkorting bij Beekse Bergen

Even een weekje ertussenuit? Lake Resort Beekse Bergen biedt je een rustgevende kampeervakantie in de natuur. Overnacht in een bosrijke omgeving en profiteer van 2 nachten gratis kamperen met de 7=5 aanbieding.

 

Kampeervoorzieningen

Als kampeerder kun je gebruikmaken van de faciliteiten van het Lake Resort, zoals de moderne sanitaire voorzieningen, de camperservice of de wasserette (tegen betaling). 

Logés uitnodigen?

Wil je bezoekers uitnodigen om samen een dagje activiteiten te beleven? Bezoekers hebben gratis toegang tot het Lake Resort. Als de logés blijven overnachten betalen zij het overnachtingstarief bij de receptie.

Boek nu met de 7=5 korting

Boek direct je ideale kampeervakantie! Let op: hieronder worden alleen prijzen met 7=5 korting getoond. Ga voor alle prijzen naar de zoek en boek.

Voorwaarden

  • De korting geldt alleen op 7 aaneengesloten nachten. Bekijk hieronder de deelnemende kampeerplaatsen inclusief de beschikbaarheid.
  • De gratis nachten betreffen de twee goedkoopste nachten in prijs en zijn exclusief lokale heffingen en eventuele bijkomende kosten.
  • De korting geldt alleen over kampeertarief incl. 2 personen. Het is niet mogelijk tussentijds van kampeermiddel of personen te wisselen. Indien andere personen op jouw kampeerplaats verblijven, betalen zij het personentarief en lokale heffingen.
  • Indien je vroegtijdig jouw kampeerplaats verlaat, kunnen wij geen lokale heffingen en personentarieven retourneren.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en geldt uitsluitend op de basishuursom van de kampeervakantie met eigen tent of caravan.

 

 

Vakanties zoeken