Gratis nachten kamperen

14=10 kampeerkorting bij Beekse Bergen

Lake Resort Beekse Bergen beschikt over diverse kampeerplaatsen in een rustige en bosrijke omgeving. Geniet samen van een heerlijke kampeervakantie in de natuur en profiteer van 4 gratis nachten met de 14=10 aanbieding.

 

Kampeervoorzieningen

Als kampeerder kun je gebruikmaken van de faciliteiten van het Lake Resort, zoals de moderne sanitaire voorzieningen, de camperservice of de wasserette (tegen betaling). 

Logés uitnodigen?

Wil je bezoekers uitnodigen om samen een dagje activiteiten te beleven? Bezoekers hebben gratis toegang tot het Lake Resort. Als de logés blijven overnachten betalen zij het overnachtingstarief bij de receptie.

Boek nu met de 14=10 korting

Boek direct je ideale kampeervakantie! Let op: hieronder worden alleen prijzen met 14=10 korting getoond. Ga voor alle prijzen naar de zoek en boek.

Voorwaarden

  • De korting geldt alleen op 14 aaneengesloten nachten. De actie is niet op alle aankomstdata geldig. Bekijk hieronder de deelnemende kampeerplaatsen inclusief de beschikbaarheid.
  • De gratis nachten betreffen de vier goedkoopste nachten in prijs en zijn exclusief lokale heffingen en eventuele bijkomende kosten.
  • De korting geldt alleen over kampeertarief incl. 2 personen. Het is niet mogelijk tussentijds van kampeermiddel of personen te wisselen. Indien andere personen op jouw kampeerplaats verblijven, betalen zij het personentarief en lokale heffingen.
  • Indien je vroegtijdig jouw kampeerplaats verlaat, kunnen wij geen lokale heffingen en personentarieven retourneren.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en geldt uitsluitend op de basishuursom van de kampeervakantie met eigen tent of caravan.

 

 

Vakanties zoeken