Gratis nachten kamperen

21=14 kampeerkorting bij Beekse Bergen

Wil je drie weken genieten van een kampeervakantie in onze bosrijke natuur? Profiteer dan van maar liefst één week gratis kamperen met de 21=14 aanbieding! Samen er even tussenuit, genieten van alles wat Beekse Bergen te bieden heeft.

 

Kampeervoorzieningen

Als kampeerder kun je gebruikmaken van de faciliteiten van het Lake Resort, zoals de moderne sanitaire voorzieningen, de camperservice of de wasserette (tegen betaling). 

Logés uitnodigen?

Wil je bezoekers uitnodigen om samen een dagje activiteiten te beleven? Bezoekers hebben gratis toegang tot het Lake Resort. Als de logés blijven overnachten betalen zij het overnachtingstarief bij de receptie.

Boek nu met de 21=14 korting

Boek direct je ideale kampeervakantie! Let op: hieronder worden alleen prijzen met 21=14 korting getoond. Ga voor alle prijzen naar de zoek en boek.

Voorwaarden

  • De korting geldt alleen op 21 aaneengesloten nachten. De actie is niet op alle aankomstdata geldig. Bekijk hieronder de deelnemende kampeerplaatsen inclusief de beschikbaarheid.
  • De gratis nachten betreffen de zeven goedkoopste nachten in prijs en zijn exclusief lokale heffingen en eventuele bijkomende kosten.
  • De korting geldt alleen over kampeertarief incl. 2 personen. Het is niet mogelijk tussentijds van kampeermiddel of personen te wisselen. Indien andere personen op jouw kampeerplaats verblijven, betalen zij het personentarief en lokale heffingen.
  • Indien je vroegtijdig jouw kampeerplaats verlaat, kunnen wij geen lokale heffingen en personentarieven retourneren.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en geldt uitsluitend op de basishuursom van de kampeervakantie met eigen tent of caravan.

 

 

Vakanties zoeken