Een lang weekend genieten

Hemelvaart bij Beekse Bergen

Het lange Hemelvaartweekend is een mooi moment om er even tussenuit te gaan. En waar kun je dit weekend beter doorbrengen dan in Beekse Bergen? Verblijft in een van de indrukwekkende accommodaties of in je eigen tent op een kampeerplaats. Geniet van alle faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft, ontdek de prachtige bosrijke omgeving en ga op safari in het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen.

Faciliteiten

Alle accommodaties liggen in een bosrijke omgeving vlakbij het Victoriameer waar je een prachtig uitzicht hebt. Dit geeft je het gevoel even helemaal weg te zijn van alle hectiek. Op het vakantiepark kun je midgetgolfen, een duik nemen in het overdekte Junglebad, spelen in de speeltuinen, voetballen op het voetbalveld en meedoen aan de activiteiten van het animatieteam. Even bijkomen met een hapje en een drankje kan in Restaurant Kaapstad, of ga voor een snack bij Snackbar Peuselhappie. Liever zelf je eten bereiden? Haal je boodschappen bij de supermarkt.

In het Safari Resort vind je alles wat je nodig hebt in Karibu Town. Een hapje en drankje doen of lekker zwemmen? Alles is mogelijk. Leef je uit op de bowlingbaan en geniet van volop animatie in Ranger Basecamp.

Dagattracties

Terwijl je geniet van het lentezonnetje kun je een bezoek brengen aan Speelland Beekse Bergen en Safaripark Beekse Bergen. Deze en nog andere dagattracties, waaronder ZooParc Overloon en Dierenrijk Nuenen, kun je gratis bezoeken met de AttractiePas. Deze pas krijg je gratis bij jouw verblijf in een vakantiehuis of vakantietent in Beekse Bergen.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen