Een lang weekend genieten

Hemelvaart bij Beekse Bergen

Het lange Hemelvaartweekend is een mooi moment om er even tussenuit te gaan. En waar kun je dit weekend beter doorbrengen dan bij Beekse Bergen? Verblijf in een van de indrukwekkende accommodaties op Safari Resort of Vakantiepark Beekse Bergen of in je eigen tent op een kampeerplaats in het Vakantiepark. Geniet van alle faciliteiten die het Vakantiepark en het Safari Resort te bieden hebben, ontdek de prachtige bosrijke omgeving en ga op safari in het naastgelegen Safaripark.

Faciliteiten

Alle accommodaties op het Vakantiepark liggen in een bosrijke omgeving vlakbij het Victoriameer waar je een prachtig uitzicht hebt. Dit geeft je het gevoel even helemaal weg te zijn van alle hectiek. Op het Vakantiepark kun je midgetgolfen, spelen in de speeltuinen, voetballen op het voetbalveld en meedoen aan de activiteiten van het animatieteam. Haal een snal af bij Snackbar 't Peuselhappie of bestel een pizza bij Restaurant Moto. Liever zelf je eten bereiden? Haal je boodschappen bij de supermarkt.

Op het Safari Resort verblijf je tussen de wilde dieren. Het is mogelijk om een verse maaltijd af te halen bij Restaurant Moto of deze te laten bezorgen in je accommodatie.

Activiteiten

Er worden dit weekend verschillende kleinschalige activiteiten georganiseerd, zoals knutselen, spelletjes en speurtochten. Ook dagen we kinderen uit om op zoek te gaan naar de ranger in zichzelf met de Rangerguide. 

Ga op safari

Liever zelf op safari? Breng dan op eigen gelegenheid een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen met je AttractiePas.  

AttractiePas

Bij een verblijf in een van onze accommodaties ontvang je tevens de AttractiePas. Deze pas geeft je tijdens je verblijf in Beekse Bergen gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder het Safaripark en Speelland Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken