Een lang weekend genieten

Hemelvaart bij Beekse Bergen

Het lange hemelvaartweekend is een mooi moment om er even tussenuit te gaan. En waar kun je dit weekend beter doorbrengen dan bij Beekse Bergen? Verblijf in een van de indrukwekkende accommodaties op Safari Resort of Vakantiepark Beekse Bergen of in je eigen tent op een kampeerplaats in het Vakantiepark. Geniet van alle faciliteiten die het Vakantiepark en het Safari Resort te bieden hebben, ontdek de prachtige bosrijke omgeving en ga op safari in het naastgelegen Safaripark.

Faciliteiten

Tijdens je verblijf op Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen hoef jij je geen moment te vervelen. Er is namelijk genoeg te beleven! Zo kun je met goed weer een bezoek brengen aan het naastgelegen Speelland Beekse Bergen, op de fiets de mooie Brabantse omgeving ontdekken of een kano huren. Op Safari Resort Beekse Bergen beleven Rangers Robin en Renee iedere dag weer een nieuw avontuur. Doe mee met de speurtocht, maak samen een insectenhotel of volg een Djembé workshop. Op het Vakantiepark zorgt Djambo met de rangers voor het nodige vermaak! Kom bijvoorbeeld knutselen, volg een clinic boogschieten of sluit de dag af met een dansje!

AttractiePas

Bij een verblijf in een van onze accommodaties ontvang je tevens de AttractiePas. Deze pas geeft je tijdens je verblijf bij Beekse Bergen gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder het Safaripark en Speelland Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken