Een lang weekend genieten

Hemelvaart bij Beekse Bergen

Het lange hemelvaartweekend is een mooi moment om er even tussenuit te gaan. En waar kun je dit weekend beter doorbrengen dan bij Beekse Bergen? Verblijf in een van de indrukwekkende accommodaties op Safari Resort of Vakantiepark Beekse Bergen of in je eigen tent op een kampeerplaats in het Vakantiepark. Geniet van alle faciliteiten die het Vakantiepark en het Safari Resort te bieden hebben, ontdek de prachtige bosrijke omgeving en ga op safari in het naastgelegen Safaripark.

Faciliteiten*

Alle accommodaties op het Vakantiepark liggen in een bosrijke omgeving vlakbij het prachtige Victoriameer. Dit geeft je het gevoel even helemaal weg te zijn van alle hectiek. Op het Vakantiepark kun je midgetgolfen, spelen in de speeltuinen, voetballen/volleyballen op de sportvelden, zwemmen in het Junglebad (overdekt zwembad) en meedoen aan de activiteiten van het animatieteam. Ga lekker eten in restaurant Kaapstad waar je een adembenemend uitzicht hebt over het Victoriameer of haal een snack af bij Snackbar 't Peuselhappie. Liever zelf je eten bereiden? Haal je boodschappen bij de supermarkt en kook een heerlijk verse maaltijd in je eigen accommodatie.

Op het Safari Resort verblijf je tussen de wilde dieren. Na een ontbijt met giraffen in je voortuin kun je op safari gaan in het nabijgelegen Safaripark. Neem daarna een duik in het overdekte zwembad Maji Springs, huur een bowlingbaan of sluit de dag af met een heerlijk diner in restaurant Moto waar je een prachtig uitzicht hebt op de Serengeti savanne.

AttractiePas*

Bij een verblijf in een van onze accommodaties ontvang je tevens de AttractiePas. Deze pas geeft je tijdens je verblijf bij Beekse Bergen gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder het Safaripark en Speelland Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

* Gezien de coronamaatregelen is op dit moment nog niet bekend welke faciliteiten geopend zullen zijn. Binnen de huidige richtlijnen is er gelukkig nog steeds meer dan genoeg te beleven op Vakantiepark en Safari Resort Beekse Bergen. Benieuwd wat er te doen is? Klik dan hier.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken