Een prachtige herfst in een bosrijke omgeving

Herfstvakantie bij Beekse Bergen

Deze herfstvakantie er even tussenuit? Kies dan voor een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen en beleef de herfst in volle glorie! Alle accommodaties staan in een bosrijke omgeving waar je optimaal kunt genieten van de prachtige herfstkleuren van de bladeren. Het in Brabant gelegen vakantiepark beschikt onder andere over een overdekt binnenzwembad, animatieteam, restaurant en supermarkt.

Faciliteiten

Tijdens je verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen is er van alles te doen. Zo kun je een bezoek brengen aan naastgelegen Safaripark en Speelland Beekse Bergen, zwemmen in het overdekte Junglebad, de Brabantse omgeving ontdekken tijdens een fietstocht, een balletje trappen op het voetbalveld en meedoen met de activiteiten van het animatieteam.

Een dagje uit

Bij je verblijf in een van de vakantiehuizen of vakantietenten op Vakantiepark Beekse Bergen ontvang je gratis de AttractiePas. Met deze pas heb je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder het Safaripark en Speelland, maar ook Sportiom 's-Hertogenbosch en Dierenrijk Nuenen.

Boek nu een verblijf tijdens de herfstvakantie en geniet van alles wat Vakantiepark Beekse Bergen te bieden heeft!

Een onvergetelijk verblijf voor jong en oud

Genieten van een sfeervolle vakantie