Een prachtige herfst in een bosrijke omgeving

Herfstvakantie bij Beekse Bergen

Deze herfstvakantie er even tussenuit? Kies dan voor een verblijf in Beekse Bergen en beleef de herfst in volle glorie! Alle accommodaties staan in een omgeving waar je optimaal kunt genieten van de prachtige herfstkleuren van de bladeren. 

Faciliteiten

Tijdens je verblijf in Beekse Bergen is er van alles te doen. Zo kun je een bezoek brengen aan naastgelegen Safaripark en Speelland Beekse Bergen, zwemmen in het overdekte Junglebad, de Brabantse omgeving ontdekken tijdens een fietstocht, een balletje trappen op het voetbalveld en meedoen met de activiteiten van het animatieteam.

In het Safari Resort vind je alles wat je nodig hebt in Karibu Town. Een hapje en drankje doen of lekker zwemmen? Alles is mogelijk. Leef je uit op de bowlingbaan en geniet van volop animatie in Ranger Basecamp.

Een dagje uit

Bij je verblijf in een van de vakantiehuizen of vakantietenten in Beekse Bergen ontvang je gratis de AttractiePas. Met deze pas heb je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder het Safaripark en Speelland, maar ook ZooParc Overloon en Dierenrijk Nuenen.

Boek nu een verblijf tijdens de herfstvakantie en geniet van alles wat Beekse Bergen te bieden heeft!

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken