Een prachtige herfst in een bosrijke omgeving

Herfstvakantie bij Beekse Bergen

Deze herfstvakantie er even tussenuit? Kies dan voor een verblijf in Beekse Bergen en beleef de herfst in volle glorie! Alle accommodaties staan in een omgeving waar je optimaal kunt genieten van de prachtige herfstkleuren van de bladeren. 

Faciliteiten

Tijdens je verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen is er van alles te doen. Zo kun je een bezoek brengen aan het naastgelegen Safaripark en Speelland Beekse Bergen, zwemmen bij een overdekt zwembad in de buurt, de Brabantse omgeving ontdekken tijdens een fietstocht, een balletje trappen op het voetbalveld en meedoen met de activiteiten van het animatieteam.

Liever tussen de wilde dieren slapen? In het Safari Resort ontbijt je met uitzicht op giraffen en zebra's. Op zoek naar extra vermaak? In het centrumgebouw Karibu Town vind je alles wat je nodig hebt. Een hapje en drankje doen of lekker zwemmen? Alles is mogelijk. Leef je uit op de bowlingbaan en geniet van volop animatie in Ranger Basecamp.

Ook is het mogelijk om jouw verblijf bij het Safari Resort of Vakantiepark nog specialer te maken met één van onze Safari Specials. Sta oog in oog met de giraffen tijdens de Gamedrive of ontdek de dieren in de nacht tijdens de Nachtsafari. Bekijk hier alle Safari Specials.

Herfstactiviteiten

Op het Vakantiepark ontdekken we tijdens de herfstvakantie de griezelige kant van de herfst en natuurlijk van Halloween. Zo kan je bij de animatie je eigen lampion komen knutselen voor een echte lampionoptocht in griezelsferen en neemt Spook Spons je mee op een spannend avontuur. Bekijk hier het actuele animatieprogramma van het Vakantiepark.

Op het Safari Resort is er tijdens de herfstvakantie ook genoeg te doen. Zo kun je meedoen aan een herfstspeurtocht over Eddie de Eekhoorn samen met onze rangers en gaan we echte pompoenlantaarns knutselen. Ook kan je bij de animatie je eigen lampion komen knutselen voor een echte lampionoptocht over het Safari Resort waarbij wij eindigen bij het kampvuur met een bekertje pompoensoep! Bekijk hier het actuele animatieprogramma van het Safari Resort.

Een dagje uit

Bij je verblijf in een van de vakantiehuizen of vakantietenten bij Beekse Bergen ontvang je de AttractiePas. Met deze pas heb je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder het Safaripark en Speelland, maar ook ZooParc Overloon en Dierenrijk Nuenen.

Boek nu een verblijf tijdens de herfstvakantie en geniet van alles wat Beekse Bergen te bieden heeft!

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken