Beleef een sfeervolle en onvergetelijke kerst

Beleef de kerstvakantie bij Beekse Bergen

De feestdagen staan weer voor de deur en wat is er nu leuker dan deze dagen met het hele gezin door te brengen in een vakantiehuis op Beekse Bergen. Beleef kerst in het altijd gezellige Brabant. Begin de dag met een kerstontbijt, ga op safari in het naastgelegen Safaripark, neem een duik in het overdekte zwembad en doe mee aan de activiteiten van het animatieteam.

Op safari in de winter

In de kerstvakantie kun je in het Safaripark op vier verschillende safaritochten gaan: de bussafari, autosafari, bootsafari en de wandelsafari. Tijdens deze safari's ontdek je hoe de wilde dieren de kerstvakantie doorbrengen en ga je op avontuur in de natuur. Met de AttractiePas die je gratis krijgt bij een verblijf in het Safari Resort of in het vakantiepark heb je gratis en onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen en diverse andere dagattracties.

Overnachten tijdens kerst in het Safari Resort

In het Safari Resort kun je vanalles beleven tijdens de feestdagen. Wat dacht je van een heerlijk diner of oliebollen eten tijdens Oud & Nieuw?

Ontdek alles rondom feestdagen

Overnachten tijdens kerst in Vakantiepark Beekse Bergen

In de kerstvakantie is ook in Vakantiepark Beekse Bergen genoeg te doen! Kom heerlijk dineren in het restaurant en geniet van volop animatie en entertainment.

Ontdek alles rondom feestdagen