Beleef een sfeervolle en onvergetelijke kerst

Kerstvakantie bij Beekse Bergen

De feestdagen staan weer voor de deur en wat is er nu leuker dan deze dagen met het hele gezin door te brengen in een vakantiehuis op Vakantiepark Beekse Bergen. Beleef kerst in het altijd gezellige Brabant. Begin de dag met een kerstontbijt, ga op safari in het naastgelegen safaripark, neem een duik in het overdekte Junglebad en doe mee aan de activiteiten van het animatieteam.

Op safari in de winter

In de kerstvakantie kun je in het safaripark op drie verschillende safaritochten gaan: de bussafari, autosafari en de wandelsafari. Tijdens deze safari ontdek je hoe de wilde dieren de kerstvakantie doorbrengen en kun je op zoek gaan naar de Big Five. Met de AttractiePas die je gratis krijgt bij een verblijf op het vakantiepark heb je gratis en onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen en diverse andere dagattracties.

Opwarmen in het Junglebad

Vind je het buiten toch iets te koud? Neem dan een duik in het overdekte, verwamde Junglebad op Vakantiepark Beekse Bergen. Tijdens je verblijf staat het animatieteam voor je klaar om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Iedere dag zijn er diverse activiteiten en rond de feestdagen zijn er speciale activiteiten. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld kerstdiners voor de dieren in het safaripark knutselen.

Speciaal menu

Tijdens de feestdagen is er in Restaurant Kaapstad een speciale menukaart. Je hebt de keuze uit diverse heerlijke gerechten. Voor kinderen is er een speciaal Djambo Kinderbuffet. Twee weken voor kerst vind je het speciale menu op deze pagina terug.

Deze kerst geniet je samen op Vakantiepark Beekse Bergen. Boek nu een verblijf rond de feestdagen en beleef een unieke kerstvakantie. 

Een onvergetelijk verblijf voor jong en oud

Geniet van een prachtige omgeving