Beleef een sfeervolle en onvergetelijke kerst

Beleef de kerstvakantie bij Beekse Bergen

De feestdagen staan weer voor de deur en wat is er nu leuker dan deze dagen met het hele gezin door te brengen in een vakantiehuis bij Beekse Bergen? Beleef kerst in het altijd gezellige Brabant. Begin de dag met een kerstontbijt, ga op safari in het naastgelegen Safaripark, neem een duik in het overdekte zwembad en doe mee aan de activiteiten van het animatieteam.

Op safari in de winter

In de kerstvakantie kun je in het Safaripark op verschillende safari's gaan. Tijdens deze safari's ontdek je hoe de wilde dieren de kerstvakantie doorbrengen en ga je op avontuur in de natuur. Met de AttractiePas die je krijgt bij een verblijf in het Safari Resort of in het Vakantiepark heb je gratis en onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen en diverse andere dagattracties.

Overnachten tijdens kerst in het Safari Resort

In het Safari Resort kun je van alles beleven tijdens de feestdagen. Wat dacht je van een heerlijk diner of oliebollen eten tijdens Oud & Nieuw?

Ontdek de feestdagen bij het Safari Resort

Overnachten tijdens kerst in Vakantiepark Beekse Bergen

In de kerstvakantie is ook in Vakantiepark Beekse Bergen genoeg te doen! Kom heerlijk dineren in het restaurant en geniet van volop animatie en entertainment.

Ontdek de feestdagen bij het Vakantiepark

Vakanties zoeken