Beleef een sfeervolle en onvergetelijke kerst

Kerstvakantie bij Beekse Bergen

De feestdagen staan weer voor de deur en wat is er nu leuker dan deze dagen met het hele gezin door te brengen in een vakantiehuis op Vakantiepark Beekse Bergen. Beleef kerst in het altijd gezellige Brabant. Begin de dag met een kerstontbijt, ga op safari in het naastgelegen Safaripark, neem een duik in het overdekte Junglebad en doe mee aan de activiteiten van het animatieteam.

Op safari in de winter

In de kerstvakantie kun je in het safaripark op vier verschillende safaritochten gaan: de bussafari, autosafari, bootsafari en de wandelsafari. Tijdens deze safari's ontdek je hoe de wilde dieren de kerstvakantie doorbrengen en kun je op zoek gaan naar de Big Five. Met de AttractiePas die je gratis krijgt bij een verblijf op het vakantiepark heb je gratis en onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen en diverse andere dagattracties.

Winterdroom

Van 15 december 2017 t/m 14 januari 2018 beland je in een Winterdroom in Safaripark Beekse Bergen. Met een vakantie in het vakantiepark mag je gratis en onbeperkt naar Winterdroom! 

Deze kerst geniet je samen op Vakantiepark Beekse Bergen. Boek nu een verblijf rond de feestdagen en beleef een unieke kerstvakantie. 

Een onvergetelijk verblijf voor jong en oud

Geniet van een prachtige omgeving