Genieten in de lentezon

Meivakantie bij Beekse Bergen

Wil je er even tussenuit in de meivakantie? Voor een ultieme vakantiebeleving hoef jij deze vakantie niet ver te reizen. De ultieme vakantie beleef je namelijk gewoon bij Beekse Bergen in het gezellige Noord-Brabant. Verblijf in een van de verrassend mooie accommodaties, ga op safari in het naastgelegen Safaripark en geniet van de lentezon.

Faciliteiten

Tijdens je verblijf op Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen hoef jij je geen moment te vervelen. Er is namelijk genoeg te beleven! Zo kun je met goed weer een bezoek brengen aan het naastgelegen Speelland Beekse Bergen, op de fiets de mooie Brabantse omgeving ontdekken, spelen in de speeltuinen of een duik nemen in het overdekte zwembad (Junglebad op het Vakantiepark/Maji Springs in het Safari Resort). Daarnaast staat er iedere dag een animatieteam voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw vakantie onvergetelijk wordt.

Activiteiten

Het animatieteam van Beekse Bergen zal je tijdens de meivakantie volop vermaken met verschillende activiteiten. De meivakantie staat bij Beekse Bergen in het teken van de populaire rangerweek, waarin kinderen samen met de rangers allerlei activiteiten kunnen ondernemen en een echte ranger kunnen worden. Heb jij het in je om een echte ranger te zijn? Ontdek het van 25 april t/m 3 mei en ga op avontuur!

Ga op safari

Naast Speelland kun je ook een bezoek brengen aan Safaripark Beekse Bergen. In het Safaripark kun je op vier verschillende safari’s gaan: de bootsafari, wandelsafari, bussafari en autosafari. Daarnaast zijn er gedurende de dag roofvogelsafari's en voederpresentaties die je kunt bekijken. 

AttractiePas

Bij een verblijf in een van onze accommodaties ontvang je tevens de AttractiePas. Deze pas geeft je tijdens je verblijf in Beekse Bergen gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen