Genieten in de lentezon

Meivakantie bij Beekse Bergen

Wil je er even tussenuit in de meivakantie? Voor een ultieme vakantiebeleving hoef jij deze vakantie niet ver te reizen. Je vindt dit namelijk gewoon op Vakantiepark Beekse Bergen in het gezellige Noord-Brabant. Verblijf in een van de verrassend mooie accommodaties, ga op safari in het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen en geniet van de lentezon.

Faciliteiten

Tijdens je verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen hoef jij je geen moment te vervelen, er is namelijk genoeg te beleven! Zo kun je met goed weer een bezoek brengen aan het naastgelegen Speelland Beekse Bergen, op de fiets de mooie Brabantse omgeving ontdekken, spelen in de speeltuinen, een duik nemen in het Junglebad en een balletje slaan op de tennisbaan. Daarnaast staat er iedere dag een animatieteam voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw vakantie onvergetelijk wordt.

Ga op safari

Naast Speelland kun je ook een bezoek brengen aan Safaripark Beekse Bergen. In het safaripark kun je op vier verschillende safari’s gaan; de bootsafari, wandelsafari, bussafari en autosafari. Daarnaast zijn er gedurende de dag roofvogelsafari's en voederpresentaties die je kunt bekijken. Bij een verblijf in een vakantiehuis of vakantietent op Vakantiepark Beekse Bergen ontvang je een gratis AttractiePas. Met deze pas heb je gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark en Speelland Beekse Bergen.

Een onvergetelijk verblijf voor jong en oud

Een heerlijke vakantie aan het water