Genieten in de lentezon

Meivakantie bij Beekse Bergen

Wil je er even tussenuit in de meivakantie? Voor een ultieme vakantiebeleving hoef jij deze vakantie niet ver te reizen. De ultieme vakantie beleef je namelijk gewoon bij Beekse Bergen in het gezellige Noord-Brabant. Verblijf in een van de verrassend mooie accommodaties, ga op safari in het naastgelegen Safaripark en geniet van de lentezon.

Faciliteiten*

Tijdens je verblijf op Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen hoef jij je geen moment te vervelen. Er is namelijk genoeg te beleven! Zo kun je met goed weer een bezoek brengen aan het naastgelegen Speelland Beekse Bergen, op de fiets de mooie Brabantse omgeving ontdekken, spelen in de speeltuinen of een duik nemen in het overdekte zwembad (Junglebad op het Vakantiepark/Maji Springs in het Safari Resort). Daarnaast staat er iedere dag een animatieteam voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw vakantie onvergetelijk wordt.

Ga op safari*

Naast Speelland kun je ook een bezoek brengen aan Safaripark Beekse Bergen. In het Safaripark kun je op verschillende safari's gaan, zoals de auto-, boot- en wandelsafari. Daarnaast zijn er gedurende de dag roofvogelsafari's die je kunt bekijken. 

AttractiePas*

Bij een verblijf in een van onze accommodaties ontvang je tevens de AttractiePas. Deze pas geeft je tijdens je verblijf bij Beekse Bergen gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

* Gezien de coronamaatregelen is op dit moment nog niet bekend welke faciliteiten geopend zullen zijn. Binnen de huidige richtlijnen is er gelukkig nog steeds meer dan genoeg te beleven op Vakantiepark en Safari Resort Beekse Bergen. Benieuwd wat er te doen is? Klik dan hier.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken