Genieten in de lentezon

Meivakantie bij Beekse Bergen

Wil je er even tussenuit in de meivakantie? Voor een ultieme vakantiebeleving hoef jij deze vakantie niet ver te reizen. De ultieme vakantie beleef je namelijk gewoon bij Beekse Bergen in het gezellige Noord-Brabant. Verblijf in een van de verrassend mooie accommodaties, ga op safari in het naastgelegen Safaripark en geniet van de lentezon.

Faciliteiten

Tijdens je verblijf op Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen hoef jij je geen moment te vervelen. Er is namelijk genoeg te beleven! Zo kun je met goed weer een bezoek brengen aan het naastgelegen Speelland Beekse Bergen, op de fiets de mooie Brabantse omgeving ontdekken of een kano huren. Op Safari Resort Beekse Bergen beleven Rangers Robin en Renee iedere dag weer een nieuw avontuur. Doe mee met de speurtocht, maak samen een insectenhotel of volg een Djembé workshop. Op het Vakantiepark zorgt Djambo met de rangers voor het nodige vermaak! Kom bijvoorbeeld knutselen, volg een clinic boogschieten of sluit de dag af met een dansje!

Ga op safari

Naast Speelland kun je ook een bezoek brengen aan Safaripark Beekse Bergen. In het Safaripark kun je op verschillende safari's gaan, zoals de auto-, boot- en wandelsafari. Daarnaast zijn er gedurende de dag roofvogelsafari's die je kunt bekijken. 

AttractiePas

Bij een verblijf in een van onze accommodaties ontvang je tevens de AttractiePas. Deze pas geeft je tijdens je verblijf bij Beekse Bergen gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken