Beleef een onvergetelijk paasweekend

Pasen bij Beekse Bergen

Het lange paasweekend is het uitgelezen moment om er even tussenuit te gaan en wat is er leuker dan verblijven bij Vakantiepark Beekse Bergen? Begin de dag met een gezellig paasontbijt, ga op safari in het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, doe mee met de activiteiten van het animatieteam, neem een duik in het overdekte zwembad, maak een fietstocht en geniet van de omgeving in het heerlijke lentezonnetje.

Speciaal menu

Tijdens de paasdagen is er in Restaurant Kaapstad een speciale menukaart. Je hebt de keuze uit diverse heerlijke gerechten. Voor kinderen is er een speciaal Djambo Kinderbuffet. Dit menu wordt ongeveer een week voor Pasen op de website geplaatst, zodat je deze alvast door kunt kijken.

Animatie met Pasen

Op het vakantiepark staat het animatieteam klaar om je de vakantie van je dromen te bezorgen. Naast het reguliere animatieprogramma staan er in het paasweekend leuke paasactiviteiten voor kinderen op het programma. Zo kunnen zij bijvoorbeeld paaseieren zoeken, paasbrood maken, paaseieren schilderen en deelnemen aan de paashazenrace.

Gratis naar diverse dagattracties

Bij een verblijf in een van de vakantiehuizen of vakantietenten op Vakantiepark Beekse Bergen ontvang je tevens gratis de AttractiePas. Met deze pas kun je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt diverse dagattracties bezoeken, waaronder Safaripark en Speelland Beekse Bergen, Sportiom 's-Hertogenbosch en Dierenrijk Nuenen.

Een onvergetelijk verblijf voor jong en oud

Geniet van een gezellig paasontbijt