Pasen bij Beekse Bergen

Het lange paasweekend is het uitgelezen moment om er even tussenuit te gaan en wat is er leuker dan verblijven bij Beekse Bergen? Begin de dag met een gezellige paasbrunch, ga op safari in het naastgelegen Safaripark, doe mee met de activiteiten van het animatieteam, maak een fietstocht en geniet van de omgeving in het heerlijke lentezonnetje.

Geniet van een uitgebreide paasbrunch bij restaurant Moto

Kom tijdens 1e en 2e paasdag tussen 11.00 en 14.00 (inloop tot 12:00 uur) genieten van een uitgebreide paasbrunch in restaurant Moto op Safari Resort Beekse Bergen. De paasbrunch zal bestaan uit een samenstelling van de lekkerste verse broodjes, croissants, vleeswaren, kaas, huisgemaakte eiersalade en gevulde eieren. Daarbij kun je kiezen uit koffie of thee, verschillende sappen of melk. Ook is er keuze uit diverse warme vlees, vis en vegetarische gerechten. En als afsluiter kun je natuurlijk genieten van onze heerlijke desserts!

De prijs voor de paasbrunch is €25,- per volwassene, voor kinderen vanaf 4 jaar €14,50 per kind, kinderen van 2 tot 4 jaar €8,- per kind en kinderen tot 2 jaar eten gratis mee. De paasbrunch wordt georganiseerd voor zowel gasten van het Safari Resort als van het Vakantiepark.

Reserveren kan aan de bar bij restaurant Moto of telefonisch via: 013-5491311.

safari_resort_beekse_bergen_paasbrunch_moto.jpg

Activiteiten tijdens Pasen

beekse_bergen_vakantiepark_djambo_animatie-2.jpg

Wist je dat een struisvogelei wel 75 keer zo groot is als een chocolade ei? Ranger Renee weet alles over de dieren en hun eieren en kan je hier tijdens het paasweekend op het Safari Resort alles over vertellen in haar Rangerschool! Ondertussen heeft Ranger Robin het druk met het organiseren van een speciale Paasbrunch voor de dieren, kom jij hem helpen? Ook op het Vakantiepark staan de Rangers,  bij goed weer, voor je klaar voor een leuk spelletje en speciale paasactiviteiten! Er is genoeg te beleven voor iedereen, dat is zeker! Kom je ook?

Bekijk het animatieprogramma

Tijdelijke faciliteiten Vakantiepark Beekse Bergen

Verblijf je deze periode op Vakantiepark Beekse Bergen? N.a.v. de brand wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuw centrumgebouw. Hierdoor hebben we voor alle gasten van het Vakantiepark tijdelijke faciliteiten opgezet waardoor je alsnog van een heerlijke vakantie kunt genieten. Verblijf je op Safari Resort Beekse Bergen? Dan zijn er voor jou geen veranderingen.

BEKIJK ALLE TIJDELIJKE FACILITEITEN

vakantiepark_beekse_bergen_centrumgebouw_binnenkant.jpg

Gratis naar diverse dagattracties

safaripark_beekse_bergen_autosafari.jpg

Bij een verblijf in een van de vakantiehuizen of safaritenten van Beekse Bergen ontvang je tevens de AttractiePas. Met deze pas kun je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt diverse dagattracties bezoeken, waaronder Safaripark en Speelland Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Alle voordelen van de AttractiePas

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken