Beleef een onvergetelijk paasweekend

Pasen bij Beekse Bergen

Het lange paasweekend is het uitgelezen moment om er even tussenuit te gaan en wat is er leuker dan verblijven in Beekse Bergen? Begin de dag met een gezellig paasontbijt, ga op safari in het naastgelegen Safaripark, doe mee met de activiteiten van het animatieteam, neem een duik in het overdekte zwembad (Junglebad op het Vakantiepark/Maji Springs in het Safari Resort), maak een fietstocht en geniet van de omgeving in het heerlijke lentezonnetje.

Activiteiten tijdens Pasen

Zowel in Vakantiepark als in Safari Resort Beekse Bergen staat het animatieteam voor je klaar om je de vakantie van je dromen te bezorgen. Naast het reguliere animatieprogramma staan er in het paasweekend leuke paasactiviteiten op het programma zoals het jaarlijkse Springkussenfestival. Tijdens het paasweekend (10 t/m 13 april) kun je dus lekker komen springen bij Speelland Beekse Bergen. Van een klimberg tot een heuse hindernisbaan; tijdens het Springkussenfestival vind je verschillende springkussens bij Speelland. Kom je ook lekker springen met Djambo?

Paasontbijt bij restaurant Moto

Speciaal voor Pasen wordt er op Eerste en Tweede Paasdag bij restaurant Moto op het Safari Resort een ontbijtbuffet geserveerd dat in het teken staat van Pasen. Kom samen met je gezin van een heerlijk ontbijtbuffet genieten met o.a. paasbrood, eieren en bacon. Het animatieteam is tevens aanwezig om de kinderen volop te vermaken. Let op: Normaal gesproken is er geen sprake van een ontbijtbuffet bij restaurant Moto. 

Het ontbijtbuffet is mogelijk tussen 08:30 en 10:00 uur. Reserveren is vereist. Dit kan via het volgende telefoonnummer: 013-5491311. Gasten van Vakantiepark Beekse Bergen kunnen ook gebruikmaken van het ontbijtbuffet. De kosten voor het ontbijtbuffet zijn € 15 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen tot 12 jaar.

hr-2019-beekse-bergen-vakantiepark-005.jpghr-2019-beekse-bergen-vakantiepark-001.jpg

Het ontbijtbuffet bestaat o.a. uit:

Verschillende soorten brood (hard en zacht)
Paasbrood
Vleeswaren en kaas
Zoet beleg
Yoghurt + muesli/cruesli
Beschuit/ontbijtkoek
Worstenbroodjes
Roerei/gekookt ei/bacon
Verse jus d’orange, melk, koffie/thee
Smoothies
Hartige snacks (zoals tomaat en komkommer)
Fruitsalade
Handfruit

Animatieprogramma tijdens Pasen

Tijdens Pasen is er genoeg te beleven! In Vakantiepark Beekse Bergen kunnen kinderen paasmandjes maken en meedoen met een te gek paastoernooi. Ook in het Safari Resort is van alles te doen en worden kinderen volop vermaakt. Kinderen kunnen een eigen paasbroodje bakken boven een echt kampvuur en meespeuren met een educatieve eierenspeurtocht!

Gratis naar diverse dagattracties

Bij een verblijf in een van de vakantiehuizen of safaritenten van Beekse Bergen ontvang je tevens de AttractiePas. Met deze pas kun je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt diverse dagattracties bezoeken, waaronder Safaripark en Speelland Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken