Beleef de Paasdagen bij Beekse Bergen

De Paasdagen zijn een mooi moment om er even tussenuit te gaan. En waar kun je dit weekend beter doorbrengen dan bij Beekse Bergen! Begin de dag met een gezellige paasbrunch, ga op safari in het naastgelegen Safaripark, doe mee met de activiteiten van het animatieteam of neem een duik in de overdekte zwembaden. Je hoeft je geen moment te vervelen in onze indrukwekkende natuur.

Geniet van een uitgebreide paasbrunch

lake_resort_beekse_bergen_restaurant_labadi_gezin_diner.jpg

Kom tijdens 1e of 2e paasdag tussen 10:30 uur en 13:00 uur genieten van een uitgebreide paasbrunch in restaurant Labadi. De paasbrunch zal bestaan uit verse broodjes, croissants, vleeswaren, kaas, huisgemaakte eiersalade en gevulde eieren. Ook is er keuze uit diverse warme vlees, vis en vegetarische gerechten en heerlijke desserts! 
De prijs voor de paasbrunch is €36,50 per volwassenen (vanaf 12 jaar). Kinderen van 3 t/m 11 jaar betalen €17,50. De allerkleinsten (tot en met 2 jaar) eten gratis mee. Deze prijs is inclusief koffie, thee, verschillende sappen en melk. De paasbrunch wordt georganiseerd voor gasten van het Lake Resort en Safari Resort. Reserveren kan t/m 5 april via Mijn Beekse Bergen.

Reserveren

Onbeperkt genieten met de Attractiepas

Bij je verblijf in een vakantiehuis of vakantietent ontvang je de AttractiePas. Met deze pas heb je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder het Safaripark, ZooParc, Dierenrijk, Aviodrome en AquaZoo.

Meer informatie

Vakanties zoeken