Beleef een onvergetelijk paasweekend

Pasen bij Beekse Bergen

Het lange paasweekend is het uitgelezen moment om er even tussenuit te gaan en wat is er leuker dan verblijven in Beekse Bergen? Begin de dag met een gezellig paasontbijt, ga op safari in het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, doe mee met de activiteiten van het animatieteam, neem een duik in het overdekte zwembad, maak een fietstocht en geniet van de omgeving in het heerlijke lentezonnetje.

Activiteiten tijdens Pasen

Zowel in het vakantiepark als in het Safari Resort staat het animatieteam klaar om je de vakantie van je dromen te bezorgen. Naast het reguliere animatieprogramma staan er in het paasweekend leuke paasactiviteiten op het programma.

Animatieprogramma tijdens Pasen

Tijdens Pasen is er genoeg te beleven! In Vakantiepark Beekse Bergen kunnen kinderen eieren schilderen, paasmandjes maken en lekkere broodjes bakken. Ook in het Safari Resort is van alles te doen.

Gratis naar diverse dagattracties

Bij een verblijf in een van de vakantiehuizen of vakantietenten op Beekse Bergen ontvang je tevens gratis de AttractiePas. Met deze pas kun je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt diverse dagattracties bezoeken, waaronder Safaripark en Speelland Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen