Pinksterweekend in ontspannen sferen

Pinksteren bij Beekse Bergen

Met Pinksteren ligt er een extra lang weekend in het vooruitzicht. Tijd om er even tussenuit te gaan! Boek een accommodatie in de bosrijke omgeving van Vakantiepark Beekse Bergen of slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen. Met het Safaripark en Speelland om de hoek, de rangers die iedere dag voor je klaarstaan en de overdekte zwembaden hoef jij je geen moment te vervelen in onze indrukwekkende natuur.

Unieke accommodaties

Verblijf in een Lodge, Safaritent of Boomhut op het Safari Resort of ga voor een Jungalow, Big Five Safaritent of je eigen tent op het Vakantiepark. Kies voor het Vakantiepark waar alle accommodaties en kampeerplaatsen in een bosrijke omgeving liggen, nabij het Victoriameer. Of kies een van de unieke accommodaties van het Safari Resort, waar je uitkijkt op de wilde dieren! Hoe dan ook, voor het ultieme vakantiegevoel hoef je niet ver weg; dit gevoel beleef je gewoon in Brabant.

Faciliteiten

Tijdens je verblijf op Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen hoef jij je geen moment te vervelen. Er is namelijk genoeg te beleven! Zo kun je met goed weer een bezoek brengen aan het naastgelegen Speelland Beekse Bergen, op safari gaan in het Safaripark, op de fiets de mooie Brabantse omgeving ontdekken of spelen in de speeltuinen.

Activiteiten

Het animatieteam van Beekse Bergen zal je tijdens Pinksteren volop vermaken met verschillende activiteiten. Zo wordt er muziek gemaakt en gedanst, en worden er volop spelletjes gespeeld. 

AttractiePas

Bij een verblijf in een van onze accommodaties ontvang je tevens de AttractiePas. Deze pas geeft je tijdens je verblijf bij Beekse Bergen gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark en Speelland Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Vakanties zoeken