Pinksterweekend in ontspannen sferen

Pinksteren bij Beekse Bergen

Voordelig kamperen tijdens Pinksteren

Kom voordelig kamperen in Vakantiepark Beekse Bergen tijdens Pinksteren en maak gebruik van het speciale Pinksterarrangement. 

Bekijk het Pinksterarrangement

Met Pinksteren ligt er een extra lang weekend in het vooruitzicht. Tijd om er even tussenuit te gaan! Boek een accommodatie in de bosrijke omgeving van Vakantiepark Beekse Bergen of slaap tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen. Met het Safaripark en Speelland om de hoek, de rangers die iedere dag voor je klaarstaan en de overdekte zwembaden hoef jij je geen moment te vervelen in onze indrukwekkende natuur.

Unieke accommodaties

Verblijf in een vakantiehuis, vakantietent, boomhut of neem je eigen tent mee en boek een kampeerplaats. Kies voor het vakantiepark waar alle accommodaties en kampeerplaatsen in een bosrijke omgeving liggen, nabij het Victoriameer. Of kies een van de unieke accommodaties van het Safari Resort, waar je slaapt tussen de dieren! Hoe dan ook, het ultieme vakantiegevoel beleef je gewoon in Brabant.

Een dagje uit?

Bij een verblijf in een vakantiehuis of vakantietent op het vakantiepark ontvang je gratis de AttractiePas. Deze pas geeft je gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark en Speelland Beekse Bergen. Een van de vele voordelen van een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen!

Vakanties zoeken