Pinksterweekend in ontspannen sferen

Pinksteren bij Beekse Bergen

Met Pinksteren ligt er een extra lang weekend in het vooruitzicht. Tijd om er even tussenuit te gaan! Boek een accommodatie op Vakantiepark Beekse Bergen. Met het safaripark en Speelland om de hoek, het animatieteam dat iedere dag voor je klaarstaat en het overdekte Junglebad hoef jij je geen moment te vervelen in onze indrukwekkende natuur.

Unieke accommodaties

Verblijf in een vakantiehuis, vakantietent, of neem je eigen tent mee en boek een kampeerplaats. Alle accommodaties en kampeerplaatsen liggen in een bosrijke omgeving, nabij het Victoriameer. Beleef het ultieme vakantiegevoel gewoon in Brabant.

Faciliteiten

Je hoeft je tijdens je verblijf zeker niet te vervelen, er is namelijk van alles te doen. Zo kun je onder andere een bezoek brengen aan Speelland Beekse Bergen en Safaripark Beekse Bergen, een duik nemen in het overdekte Junglebad, midgetgolfen, een balletje trappen op het voetbalveld en meedoen met de activiteiten van het animatieteam.

Een dagje uit?

Bij een verblijf in een vakantiehuis of vakantietent op het vakantiepark ontvang je gratis de AttractiePas. Deze pas geeft je gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Sportiom ’s-Hertogenbosch en Safaripark en Speelland Beekse Bergen. Een van de vele voordelen van een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen!

Een onvergetelijk verblijf voor jong en oud

Geniet van een heerlijk weekend aan het water