Pakjesavond op een indrukwekkende locatie

Sinterklaas bij Beekse Bergen

Tijdens de sinterklaasperiode staan gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten centraal. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met het gezin of de hele familie. Wat is er leuker dan deze tijd beleven in Beekse Bergen in het gezellige Brabant? In deze koude periode is er genoeg te doen bij Beekse Bergen!

Sinterklaasactiviteiten

De pieten hebben ieder weekend vanaf 16 november tot en met 5 december een speciaal animatieprogramma samengesteld. Zo kun je bijvoorbeeld op 23 en 30 november en 4 december in het Safari Resort helpen pepernoten bakken van 15.00 tot 16.00 uur. Ook kun je op deze dagen je 's avonds je schoen zetten bij het haardvuur. Wordt jij de volgende ochtend wakker met een cadeautje in je schoen?

Bekijk de animatieprogramma's van het Vakantiepark en het Safari Resort voor alle activiteiten bij jouw vakantiepark. 

Wacht niet langer en kies voor een verblijf in een van de verrassend leuke accommodaties in Beekse Bergen en geniet van een unieke sinterklaasperiode.

Geef een Sinterklaasfeest voor jouw gezelschap in Beekse Bergen

Dit wordt een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten! Het feest is helemaal op maat te maken en daarom perfect aan te passen aan jouw wensen. Wat dacht je van een eigen boot-intocht of een Pietenshow met een bezoek aan het Safaripark? 

Bekijk hier de mogelijkheden

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken