Pakjesavond op een indrukwekkende locatie

Sinterklaas bij Beekse Bergen

Tijdens de sinterklaasperiode staan gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten centraal. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met het gezin of de hele familie. Wat is er leuker dan deze tijd beleven in Beekse Bergen in het gezellige Brabant? In deze koude periode is er genoeg te doen bij Beekse Bergen!

Sinterklaasactiviteiten bij het Safari Resort

Ook dit jaar zijn de Rangers, náást hun drukke Rangerbaan, in de leer gegaan bij de pieten in Spanje. Ze zijn sindsdien echte Rangerpieten en hebben alles in huis om ook jou tot een echte hulp-piet op te leiden! Het animatieprogramma staat deze periode helemaal in het teken van Sint en Piet. Bekijk het animatieprogramma's van het Safari Resort voor alle activiteiten.

Tijdelijke faciliteiten Vakantiepark Beekse Bergen

Verblijf je deze periode op Vakantiepark Beekse Bergen? N.a.v. de brand wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuw centrumgebouw. Hierdoor hebben we voor alle gasten van het Vakantiepark tijdelijke faciliteiten opgezet waardoor je alsnog van een heerlijke vakantie kunt genieten. Verblijf je op Safari Resort Beekse Bergen? Dan zijn er voor jou geen veranderingen.

Bekijk alle tijdelijke faciliteiten

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken