Pakjesavond op een indrukwekkende locatie

Sinterklaas bij Beekse Bergen

Tijdens de sinterklaasperiode staan gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten centraal. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met het gezin of de hele familie. Wat is er leuker dan deze tijd beleven in Vakantiepark Beekse Bergen in het gezellige Brabant? In deze koude periode is er genoeg te doen bij Vakantiepark Beekse Bergen en je kunt er ook nog eens pieten tegenkomen!

Pieten op het park

Wanneer Sinterklaas in Nederland is aangekomen brengt hij natuurlijk ook een bezoek aan Vakantiepark Beekse Bergen. Dit doet hij samen met zijn pieten. Een aantal van deze pieten zullen zelfs een tijdje verblijven op het vakantiepark, dus je zal ze niet missen!

Sinterklaasactiviteiten

De pieten hebben tijdens het sinterklaasweekend een speciaal animatieprogramma samengesteld. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen met pepernoten- en schoorsteenspelletjes, een safari stoomboot knutselen, je laten schminken of natuurlijk je schoentje zetten! Wat stopt de Sint dit jaar in jouw schoen?

Wacht niet langer en kies voor een verblijf in een van de verrassend leuke accommodaties op Vakantiepark Beekse Bergen en geniet van een unieke sinterklaasperiode.

Een onvergetelijk verblijf voor jong en oud

Beleef Sinterklaas op unieke wijze