Pakjesavond op een indrukwekkende locatie

Sinterklaas bij Beekse Bergen

Tijdens de sinterklaasperiode staan gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten centraal. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met het gezin of de hele familie. Wat is er leuker dan deze tijd beleven in Beekse Bergen in het gezellige Brabant? In deze koude periode is er genoeg te doen bij Beekse Bergen!

Sinterklaasactiviteiten

De Rangers van Beekse Bergen zijn dit jaar al vroeg in de leer gegaan en mogen zichzelf inmiddels echte ranger-pieten noemen. Al deze kennis delen ze graag met jou en daarom staan de Ranger Basecamp en de Djambo Club deze tijd helemaal in het teken van de pietenschool! Zo gaan we samen pepernoten bakken, over daken leren lopen, een cadeautjesfabriek maken en misschien mogen we ook wel ons schoentje zetten.  

Bekijk de animatieprogramma's van het Vakantiepark en het Safari Resort voor alle activiteiten bij jouw vakantiepark. De animatieprogramma's tijdens de sinterklaasperiode worden een week voor Sinterklaas bekendgemaakt.

Bovendien kun je met de AttractiePas die je krijgt bij een verblijf in het Safari Resort of in het Vakantiepark gebruikmaken van gratis en onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen en diverse andere dagattracties.

Wacht niet langer en kies voor een verblijf in een van de verrassend leuke accommodaties in Beekse Bergen en geniet van een unieke sinterklaasperiode.

Geef een Sinterklaasfeest voor jouw zakelijk gezelschap in Beekse Bergen

Dit wordt een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten! Het feest is helemaal op maat te maken en daarom perfect aan te passen aan jouw wensen. Wat dacht je van een eigen boot-intocht of een Pietenshow met een bezoek aan het Safaripark? 

Bekijk hier de mogelijkheden

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken