Zoek de warmte en gezelligheid op

Kom overnachten tijdens de voorjaarsvakantie

Wil je er even tussenuit in de voorjaarsvakantie? Voor een ultieme vakantiebeleving hoef je niet ver te reizen. De ultieme vakantie beleef je namelijk gewoon bij Beekse Bergen! Boek een accommodatie in de bosrijke omgeving van het Lake Resort of slaap tussen de wilde dieren in het Safari Resort. Met het Safaripark en Speelland om de hoek, de Rangers die iedere dag voor je klaarstaan en de overdekte zwembaden hoef jij je geen moment te vervelen in onze indrukwekkende natuur.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Tussen de wilde dieren slapen? In het Safari Resort ontbijt je met uitzicht op giraffen en zebra's. Op zoek naar extra vermaak? In het centrumgebouw Karibu Town vind je alles wat je nodig hebt; Leef je uit op de bowlingbaan, ga lunchen of dineren bij restaurant Moto of ga op avontuur met Rangers Robin en Renee!

Overnachten in Lake Resort Beekse Bergen

Tijdens je verblijf op Lake Resort Beekse Bergen is er van alles te doen. Zo kun je een bezoek brengen aan het naastgelegen Safaripark, zwemmen in het overdekte zwembad, meedoen met de activiteiten van het animatieteam of heerlijk komen dineren in restaurant Labadi.

Onbeperkt genieten met de Attractiepas

Bij je verblijf in een van de vakantiehuizen of vakantietenten bij Beekse Bergen ontvang je de AttractiePas. Met deze pas heb je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder het Safaripark maar ook ZooParc, Dierenrijk, Luchtvaartmuseum Aviodrome en AquaZoo.

Ontdek meer

Vakanties zoeken