Zoek de warmte en gezelligheid op

Voorjaarsvakantie bij Beekse Bergen

Kies dit voorjaar voor een avontuurlijke vakantie in het altijd gezellige Brabant. Je overnacht op brulafstand van de leeuwen en de verschillende vakantiehuizen geven je een heerlijk warm vakantiegevoel in het voorjaar. Dat betekent Brabantse gezelligheid en avontuur! Kom met het hele gezin genieten van onze natuur en kom even helemaal tot rust.

Faciliteiten Safari Resort Beekse Bergen

Iedere dag zijn er verschillende activiteiten te beleven. Daarnaast kun je heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad Maji Springs, de Big Five spotten in het naastgelegen Safaripark en op de fiets de vele culturele highlights en prachtige natuurgebieden van Brabant ontdekken.

Rangers Robin & Renee zijn gek op het voorjaar en op de dieren! Ze kunnen je hier alles over vertellen tijdens hun activiteiten. Maak bijvoorbeeld je eigen insectenhotel of doe mee aan hun Ranger Quiz! Hou je meer van dansen? Geen probleem! Djambo danst graag met je mee! Er is genoeg te beleven, dat is zeker! Kom je ook?   

Tijdelijke faciliteiten Vakantiepark Beekse Bergen

Verblijf je deze periode op Vakantiepark Beekse Bergen? N.a.v. de brand wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuw centrumgebouw. Hierdoor hebben we voor alle gasten van het Vakantiepark tijdelijke faciliteiten opgezet waardoor je alsnog van een heerlijke vakantie kunt genieten. Verblijf je op Safari Resort Beekse Bergen? Dan zijn er voor jou geen veranderingen.

Bekijk alle tijdelijke faciliteiten

AttractiePas

Bij een verblijf in een van onze accommodaties ontvang je tevens de AttractiePas. Deze pas geeft je tijdens je verblijf bij Beekse Bergen gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken