Zoek de warmte en gezelligheid op

Voorjaarsvakantie bij Beekse Bergen

Kies dit voorjaar voor een avontuurlijke vakantie in het altijd gezellige Brabant. Je overnacht op brulafstand van de leeuwen en de verschillende vakantiehuizen geven je een heerlijk warm vakantiegevoel in het voorjaar. Dat betekent Brabantse gezelligheid en avontuur! Kom met het hele gezin genieten van onze natuur en kom even helemaal tot rust.

Faciliteiten

Iedere dag zijn er verschillende activiteiten te beleven. Daarnaast kun je heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad (Junglebad op het Vakantiepark/Maji Springs in het Safari Resort), de Big Five spotten in het naastgelegen Safaripark en op de fiets de vele culturele highlights en prachtige natuurgebieden van Brabant ontdekken.

Activiteiten

Het animatieteam van Beekse Bergen zal je tijdens de voorjaarsvakantie volop vermaken met verschillende activiteiten. Zo wordt er muziek gemaakt en gedanst, en worden er volop spelletjes gespeeld. Bovendien staat de voorjaarsvakantie in het teken van fantasiedagen, omgekeerde werelddagen, zintuigendagen en natuurlijk de carnavalsdagen. Tijdens de fantasiedagen worden kinderen onder andere geschminkt als een fantasiedier en kunnen ze een fantasiedier kleien. Tijdens de omgekeerde werelddagen dansen we de minidisco in omgekeerde volgorde. Tijdens de zintuigendagen gaan we een geuren- en voelspel spelen, waardoor je een echte dierenkenner wordt. Tijdens de carnavalsdagen dansen we de polonaise met Djambo. Bovendien kunnen de kinderen tijdens de carnavalsdagen een eigen feesthoed en feestmasker knutselen.  

AttractiePas

Bij een verblijf in een van onze accommodaties ontvang je tevens de AttractiePas. Deze pas geeft je tijdens je verblijf in Beekse Bergen gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Bekijk alle vakantieperiodes

Vakanties zoeken