Maak je vakantie onvergetelijk

Zomervakantie bij Beekse Bergen

Deze zomer hoef je niet naar het buitenland om vakantie te vieren! Het ultieme vakantiegevoel ervaar je namelijk gewoon in Brabant bij Beekse Bergen. Geniet van de bosrijke omgeving en ga op zoek naar jouw favoriete dier tijdens een safari in Safaripark Beekse Bergen. Beleef een unieke zomer een van de accommodaties van Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen of kom kamperen in de mooie natuur van Vakantiepark Beekse Bergen. 

Faciliteiten

Met mooi weer zijn er talloze mogelijkheden op Vakantiepark en Safari Resort Beekse Bergen, zoals vissen en zwemmen in het Victoriameer op het Vakantiepark of wandelen langs de savannes van het Safari Resort. Of wat denk je van fietsen door het prachtige Brabantse landschap of lekker sportief bezig zijn met een potje midgetgolf of voetbal? Daarnaast kunnen kinderen iedere dag deelnemen aan verschillende activiteiten die door het animatieteam worden verzorgd. Bekijk hier het animatieprogramma van het Safari Resort of bekijk hier alle tijdelijke faciliteiten van het Vakantiepark.

Geniet extra lang van de Afrikaanse zomeravonden met een heerlijk diner op het terras. Is het een dag iets minder weer? Neem dan een duik in het overdekte Maji Springs op het Safari Resort. 

Ga op safari

Safaripark Beekse Bergen ligt om de hoek. Hier kun je tijdens de zomervakantie op verschillende safari's gaan, zoals op auto- of wandelsafari. Ga op zoek naar de Big Five en bekijk de roofvogelsafari.

AttractiePas

Bij een verblijf in een van onze accommodaties ontvang je tevens de AttractiePas. Deze pas geeft je tijdens je verblijf bij Beekse Bergen gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder het naastgelegen Safaripark en Speelland Beekse Bergen.

Ga deze zomervakantie voor een unieke vakantiebeleving dicht bij huis. Boek nu je verblijf bij Beekse Bergen in Brabant en beleef een onvergetelijke zomer!

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen

Vakanties zoeken