Maak je vakantie onvergetelijk

Zomervakantie bij Beekse Bergen

Deze zomer hoef je niet naar het buitenland op vakantie te gaan! Het ultieme vakantiegevoel ervaar je namelijk gewoon in Brabant op Beekse Bergen. Geniet van de bosrijke omgeving en ga op zoek naar jouw favoriete dier tijdens een safari in Safaripark Beekse Bergen. Beleef een unieke zomer in een van de vakantiehuizen, vakantietenten of op een van de kampeerplaatsen van Vakantiepark- of Safari Resort Beekse Bergen.

Genoeg te doen

Met mooi weer zijn er talloze mogelijkheden op Vakantiepark Beekse Bergen, zoals zwemmen in het Victoriameer, fietsen door het Brabantse landschap, vissen in het Victoriameer, midgetgolfen, voetballen en tafeltennissen. Daarnaast kunnen kinderen iedere dag deelnemen aan verschillende activiteiten die door het animatieteam worden verzorgd. Is het een dag iets minder weer? Neem dan een duik in het overdekte Junglebad.

Ga op safari

Safaripark Beekse Bergen ligt om de hoek. Hier kun je tijdens de zomervakantie op vier verschillende safaritochten gaan; wandelsafari, bussafari, autosafari en bootsafari. Ga op zoek naar de Big Five en bekijk de roofvogelsafari en voederpresentaties.

Een dagje uit?

Bij je verblijf in een van de vakantiehuizen of vakantietenten op Beekse Bergen ontvang je gratis de AttractiePas. Met deze pas heb je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen.

Ga deze zomervakantie voor een unieke vakantiebeleving dicht bij huis. Boek nu je verblijf op Beekse Bergen in Brabant en beleef een onvergetelijke zomer!

Overnachten in Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten in Vakantiepark Beekse Bergen