Safaripark Beekse Bergen

Beleef Afrika gevaarlijk dichtbij!

Op safari

Ontdek alles over Safaripark Beekse Bergen

Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Je wordt omringd door leeuwen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen, neushoorns, pinguïns en ruim 1.400 andere wilde dieren. Spot jij de Big Five? Met de 4 verschillende safaritochten maak je je bezoek extra uniek!

safaripark beekse bergen bussafari

4 unieke safarivormen

Beleef Afrika gevaarlijk dichtbij tijdens een van de vier unieke safarivormen. Ontdek het park te voet, met de bus, boot of zelfs eigen auto! Maak je dagje uit extra uniek met de spectaculaire roofvogelshow.

Ontdek nu de mogelijkheden van Safaripark Beekse Bergen!

Wat is er te doen?

Vijf jachtluipaardjes!

Een bijzondere geboorte in het safaripark: na een draagtijd van zo'n negentig dagen is jachtluipaard Kate bevallen van maar liefst vijf welpjes! Moeder en haar jongen maken het tot nog toe goed.

Op de hoogte blijven van alle updates rondom deze schattige welpjes? 

Bekijk laatste updates

safaripark beekse bergen savanne

Prijzen

Koop je tickets online en profiteer van € 2,00 online korting op een dagje safaripark! Wil je het hele jaar door genieten van de dieren in het safaripark? Bekijk dan ook de voordelige jaarkaart of combineer je dagje uit voordelig met Speelland.

Plan je dagje uit!

Bekijk alle prijzen

safaripark beekse bergen leeuw bootsafari

Openingstijden

Safaripark Beekse Bergen is het hele jaar geopend, ook op feestdagen! De kassa en autosafari sluiten 30 minuten eerder dan de sluitingstijd van het park. Wil je nog niet naar huis? Ontdek dan de mogelijkheden om te overnachten in Beekse Bergen.

Ontdek de openingstijden in Afrika!

Bekijk alle openingstijden

safaripark-beekse-bergen.svg

Bestel nu je tickets met € 2,00 online korting!

Kinderen tot 3 jaar gratis entree

Bestel online tickets voor het safaripark