7 nachten voor de prijs van 5

Gratis nachten kamperen!

2 nachten gratis kamperen met de 7=5 kampeerkorting

Een weekje ertussenuit in eigen land? Vakantiepark Beekse Bergen biedt je een unieke kampeervakantie in het Afrikaanse hart van Brabant. In dit gethematiseerde vakantiepark overnacht je op leeuwenbrul afstand van wilde, Afrikaanse dieren in het naastgelegen safaripark. Een unieke kampeervakantie die je nooit zal vergeten!

Kampeervoorzieningen

Als kampeerder kun je uiteraard gebruikmaken van de faciliteiten van Vakantiepark Beekse Bergen, zoals de moderne sanitaire voorzieningen, de camperservice of de wasserette. Daarnaast is er op het vakantiepark ook een supermarkt aanwezig, hier vind je ook gasflessen als je zelf lekker wil koken!

Logés uitnodigen?

Wil je bezoekers uitnodigen om samen een dagje activiteiten op Vakantiepark Beekse Bergen te beleven? Bezoekers hebben gratis toegang tot het vakantiepark. Als de logés blijven overnachten betalen zij het overnachtingstarief bij de receptie en wordt er een foto gemaakt voor het toegangspasje.

Gratis nachten kamperen

Bij Vakantiepark Beekse Bergen trakteren we jou op 2 nachten gratis kamperen. Met de 7=5 actie mag je 7 nachten kamperen voor de prijs van slechts 5 nachten! Deze aanbieding is geldig voor de Standaard, Comfort en Luxe Kampeerplaatsen en is geldig voor aankomstdata in de volgende periodes:

  • 31 maart t/m 14 april 2017
  • 5 juni t/m 24 juni 2017 
  • 2 september t/m 29 oktober 2017

Wil je liever twee of drie weken kamperen en toch genieten van korting? Bekijk dan de 14=10 of de 21=14 kampeerkorting!

Voorwaarden

  • De korting geldt alleen op 7 aaneengesloten nachten en de aankomstdata dienen in bovenstaande periodes te vallen.
  • De gratis nachten betreffen de twee goedkoopste nachten in prijs en zijn exclusief lokale heffingen en eventuele bijkomende kosten.
  • De korting geldt alleen over kampeertarief incl. 2 personen. Het is niet mogelijk tussentijds van kampeermiddel of personen te wisselen. Indien andere personen op jouw kampeerplaats verblijven, betalen zij het personentarief en lokale heffingen.
  • Indien je vroegtijdig jouw kampeerplaats verlaat, kunnen wij geen lokale heffingen en personentarieven retourneren.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en geldt uitsluitend op de basishuursom van de kampeervakantie met eigen tent of caravan.

Boek nu met de 7=5 korting

Let op: hieronder worden alleen prijzen met 7=5 korting getoond. Ga voor alle prijzen naar zoek en boek.

Vakanties zoeken ...