Nieuws

Safaripark verwelkomt miljoenste bezoeker

vrijdag 02 november 2018

Persberichten
Op safari

Vandaag is een speciale dag voor Beekse Bergen. Het Safaripark verwelkomt vandaag voor het eerst haar miljoenste bezoeker. Deze speciale gebeurtenis is de kers op de taart voor het 50-jarig jubileum van Beekse Bergen.

Flore (11 jaar) is de gelukkige. Zij werd, samen met haar familie, feestelijk verwelkomd door Djambo en ranger Jannah en getrakteerd op taart, kinderchampagne, Beekse Bergen biljetten en een jubileumboek. 

- Tekst gaat verder onder de afbeeldingen -

 

Beekse Bergen dankt dit succes mede aan het goede weer van het afgelopen jaar, maar voornamelijk aan de investeringen die dit jaar zijn gedaan in het park en de komst van het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen

Ter ere van het 50-jarig bestaan opende het Safaripark in juni het vergrote gorilla-eiland, het vernieuwde entreeplein en een nieuw doorloopgebied 'Edge of Africa', waar bezoekers oog in oog komen te staan met ringstaartmaki's en pinguïns. Daarnaast werd in augustus de nieuwe app van Beekse Bergen gelanceerd, waarin bezoekers keer op keer dieren kunnen spotten en herkennen en kunnen genieten van een educatieve audiotour tijdens de autosafari. 

De komst van Safari Resort Beekse Bergen draagt ook bij aan het succes van het Safaripark. De gasten die in het Safari Resort verblijven mogen met hun AttractiePas gratis en onbeperkt het Safaripark bezoeken. 

Persberichten
Op safari
miljoenste-bezoeker-safaripark-taart.jpgfullscreen