Adoptieplan jonge olifantjes

Beekse Bergen en Stichting Wildlife slaan de handen ineen met Save the Elephants om Afrikaanse olifanten in het wild te steunen. Het doel is om 60.000 euro in te zamelen voor het Northern Corridors Project. Eén van de initiatieven is de adoptie van de jonge olifanten. Er is een vast adoptiepakket beschikbaar en aanvullend maatwerk is mogelijk. Wij denken graag mee! Je kan zelf een olifant adopteren, maar dit kan ook als familie, bedrijf, vereniging of vriendengroep.  

Mogelijkheden bespreken

Belangrijke bijdrage 

Met de adoptie van één van de jonge olifantjes in het Safaripark, lever je een enorme bijdrage aan de bouw van een corridor in Kenia om de Afrikaanse olifanten in het wild te steunen. Voor 10.000 euro adopteer je een olifantje voor een periode van drie jaar. Wat houdt dat precies in? Lees hieronder meer over het adoptiepakket. 

beekse_bergen_safaripark_olifanten_jong_twee_grote.jpg

Interesse en mogelijkheden bespreken

Samen om tafel zitten om jouw wensen en alle mogelijkheden te bespreken of even mailen? Dat kan! Wij denken namelijk graag met je mee. Naast het adoptiepakket wat beschreven wordt, is er veel maatwerk mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan tickets, abonnementen en meer. Neem contact op met Stichting Wildlife door een mailtje te sturen naar: adoptie@stichtingwildlife.nl.

Ontdek meer over de Afrikaanse olifanten bij Beekse Bergen