Kamperen

Kies de kampeerplaats die bij je past

Kamperen met een Afrikaans tintje

Op Vakantiepark Beekse Bergen vier je vakantie met een Afrikaans tintje. Je kampeert namelijk op een leeuwenbrul afstand van Afrikaanse dieren in het safaripark. Het vakantiepark beschikt over standaard, comfort en luxe kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen bevinden zich in een bosrijke omgeving en op loopafstand van een modern sanitairgebouw. Op een aantal kampeervelden is het toegestaan om een huisdier mee te nemen.

Faciliteiten om de hoek

De kampeerplaatsen op het vakantiepark bevinden zich in de buurt van de Afrika Club. Hier vind je het overdekte Junglebad en restaurant Kaapstad. Daarnaast vind je ook het grote Victoriameer in de buurt. Voor een avontuurlijk dagje weg kun je een bezoek brengen aan het naastgelegen Speelland Beekse Bergen en op safari gaan in Safaripark Beekse Bergen.

Bekijk ook

Visstek

Op Vakantiepark Beekse Bergen kun je heerlijk genieten van een visvakantie aan het water. Je kunt kiezen uit een aparte visstek of een vakantiehuis aan het water.

Meer

Seizoenplaats

In het hoogseizoen extra lang genieten van een kampeervakantie? Boek dan een van de voordelige seizoenplaatsen op Vakantiepark Beekse Bergen!

Meer

Voor- en naseizoenplaats

Met een voor- en naseizoenplaats kun je met regelmaat genieten van een voordelige vakantie in het voorjaar en najaar op Vakantiepark Beekse Bergen.

Meer

Jaarplaats

Op de jaarplaatsen van Vakantiepark Beekse Bergen kun je gedurende het hele jaar genieten van de luxe en de faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft.

Meer