Algemene Voorwaarden Overnachten in Beekse Bergen

Hoe te reserveren?

Reserveer direct via www.beeksebergen.nl/overnachten of bel 088-9000360. Natuurlijk mag u ook bellen voor meer informatie. Uw reservering is definitief zodra wij deze schriftelijk (per e-mail) aan u hebben bevestigd. Wilt u het Safari Hotel, Safari Resort en/of Lake Resort Beekse Bergen eerst komen bekijken? U bent elke dag van het jaar tijdens de openingstijden van harte welkom!

Reserveringen

Wij nemen alleen reserveringen in behandeling van personen die 18 jaar of ouder zijn. Het is niet toegestaan voor kinderen jonger dan 10 jaar om in de verblijfsaccommodaties te verblijven zonder begeleiding van een volwassene (tenminste 18 jaar oud). U kunt bij de reservering uw voorkeur voor een bepaalde plaats of accommodatie kenbaar maken. Wanneer u een bepaalde voorkeur heeft voor uw verblijf (bijv. voor de ligging) wordt met de bijbehorende voorkeurskosten de reservering voor u vastgelegd (de definitieve prijs is afhankelijk van uw verblijfsdatum en voorkeur). Tijdens het boeken kan u de voorkeurskosten inzien bij de ‘All-in prijs uitleg’ onder het kopje ‘voorkeurskosten nummer of – ligging’. Er kunnen zich echter situaties voordoen waarin wij de door u gewenste accommodatie of plaats niet kunnen aanbieden. Wij behouden ons het recht voor om in dat geval van uw voorkeur af te wijken. De door u betaalde toeslag wordt dan gecrediteerd. Voor iedere reservering behouden wij ons het recht voor om zonder opgave van redenen reserveringen, met name reserveringen van groepen, te weigeren dan wel hieraan speciale voorwaarden te stellen, zoals bijvoorbeeld het verplichten van een waarborgsom.

Aankomst en vertrek verblijfsaccommodaties

Op Lake Resort Beekse Bergen is aankomst of vertrek voor alle verblijfsaccommodaties mogelijk op vrijdag en maandag (m.u.v. de vaste arrangementen). U kunt vanaf 15.00 uur in uw accommodatie terecht en u dient voor 10.00 uur uit te checken. Op Safari Resort Beekse Bergen is aankomst of vertrek voor alle verblijfsaccommodaties mogelijk op vrijdag, maandag en woensdag (m.u.v. de vaste arrangementen). U kunt dan vanaf 16.00 uur in uw accommodatie terecht en u dient voor 10.00 uur uit te checken. Op Safari Hotel Beekse Bergen is aankomst of vertrek voor alle accommodaties dagelijks mogelijk. U kunt vanaf 15.00 uur in uw accommodatie terecht en u dient voor 11.00 uur uit te checken.

Op de dag van aankomst kunt u al gebruikmaken van de faciliteiten op het park en de attractieparken waartoe u onbeperkt toegang heeft op vertoon van uw AttractiePas. Ook op de vertrekdag mag u nog wel de gehele dag gebruikmaken van de faciliteiten van het park en de AttractiePas.

Reserveringen worden altijd gemaakt voor vastgestelde aankomst- en vertrekdata. Het eerder vertrekken of later aankomen in uw verblijfsaccommodatie heeft dan ook geen invloed op de totale reissom en er kan dan ook dus geen aanspraak gemaakt worden op restitutie in het geval van eerder vertrekken of later aankomen in uw verblijfsaccommodatie.

Aankomst en vertrek kampeerplaatsen

Op kampeerplaatsen kunt u op de dag van aankomst vanaf 13.00 uur terecht. Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats vóór 11.00 uur te verlaten. U kunt op de aankomst- en vertrekdag de gehele dag gebruikmaken van de faciliteiten van het park en van de dagattracties waartoe u onbeperkt toegang heeft op vertoon van uw AttractiePas (mits door u vooraf bijgeboekt). Indien u uw kampeermiddel (tent, caravan of camper) op de vertrekdag langer (d.w.z. na de reguliere vertrektijd van 11.00 uur) op de plaats wilt laten staan, dient u één extra nacht bij te boeken. Van Hemelvaart t/m Pinksteren en in juli en augustus is het vooraf reserveren van een kampeerplaats noodzakelijk. In de Hemelvaarts- en Pinksterperiode dient u minimaal drie overnachtingen te boeken. Indien u het kampeermiddel onbewoond laat, dient u dit vooraf bij de receptie kenbaar te maken. Achteraf wordt geen geld geretourneerd omdat wij achteraf niet kunnen controleren of u van de kampeerplaats gebruik heeft gemaakt evenals met hoeveel personen u van de kampeerplaats gebruik heeft gemaakt. Indien u dit vooraf meldt, dan wordt hiermee in de berekening van de huursom rekening gehouden. Voor een kampeerplaats met een onbewoond kampeermiddel betaalt u het standplaatstarief inclusief twee personen.

Reserveringsvoorwaarden

In de verblijfsaccommodaties kunnen maximaal het op de website aangegeven aantal personen verblijven. Voor kampeerplaatsen geldt een maximum aantal van zes personen per standplaats. De parken kunnen geen reserveringen aannemen voor caravans/ campers met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75 meter. Deze zijn niet geschikt voor onze kampeerterreinen en wegen. Tarieven voor kamperen zijn inclusief 2 personen. Extra personen van hetzelfde gezin betalen een extra personen tarief (totaal maximaal zes personen). Het is niet mogelijk tussentijds van kampeermiddel te veranderen of de samenstelling van het gezelschap te wijzigen. Indien niet-gezinsleden op de kampeerplaats verblijven, betalen zij het logétarief. Bij wijzigingen van de reservering wordt €29,50 wijzigingskosten in rekening gebracht.

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in de opzet en openingstijden van de faciliteiten van de parken, zoals o.a. maar niet beperkt tot het zwembad, de horeca en bowling. Hieronder wordt tevens begrepen gedeeltelijke of gehele sluiting van deze faciliteiten, zonder dat u recht heeft op een vergoeding.

Sport- en recreatieprogramma

In alle Nederlandse schoolvakanties, weekenden en de meeste midweken biedt een deskundig team een gevarieerd sport- en animatieprogramma voor alle leeftijden aan. In het najaar en de winter kan het aanbod van de activiteiten verschillen van de zomer.

Gezins vakantiepark

Alle parken zijn gezins vakantieparken. Groepen jongeren zonder begeleiding van een volwassene (tenminste 18 jaar oud) worden niet toegelaten. Indien de samenstelling van uw gezelschap in onze ogen in conflict is met onze doelgroep behouden wij ons het recht voor uw reservering zonder opgaaf van redenen niet te accepteren dan wel hieraan speciale voorwaarden te stellen of een waarborgsom te rekenen. Legitimatie bij verblijf op het park is verplicht.

Recron-voorwaarden

  • Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten voor verblijfsaccommodaties zijn de Recron-voorwaarden Vakantieverblijven van toepassing.
  • Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten voor toeristische kampeerplaatsen zijn de Recron-voorwaarden voor Toeristische Plaatsen van toepassing.

Deze onderhavige algemene voorwaarden, alsmede het parkreglement zijn van toepassing. Deze kunt u vinden op www.beeksebergen.nl.

Betalingsvoorwaarden

Indien wij uw reservering kunnen plaatsen, ontvangt u van ons, per e-mail of post een schriftelijke bevestiging. Met de bevestiging komt de overeenkomst tot stand en is de boeking definitief. Er geldt geen bedenkperiode, u kunt de overeenkomst na ontvangst van de bevestiging niet herroepen.

Zit er tussen uw aankomstdatum en de datum van reservering meer dan 6 weken, dan dient u de eerste betaling (50%)  binnen veertien dagen na ontvangst van de bevestiging te voldoen. Het restantbedrag moet uiterlijk zes weken voor aankomst door ons zijn ontvangen. Zit er tussen uw aankomstdatum en de datum van reservering minder dan 6 weken, dan dient u het gehele bedrag ineens te betalen. U ontvangt geen bevestiging van uw betalingen. Indien wij uw betaling niet tijdig hebben ontvangen, behouden wij ons het recht voor om uw reservering te annuleren, conform onderhavige voorwaarden.

Annuleren

Indien u onverhoopt uw vakantie moet annuleren is dit tot 24 uur na ontvangst van uw boekingsbevestiging gratis, daarna bent u een annuleringsvergoeding verschuldigd. Het annuleren dient schriftelijk of per e-mail te gebeuren. Deze annuleringsvergoeding bedraagt ten aanzien van gereserveerde verblijfsaccommodaties en kampeerplaatsen:

  • bij annulering meer dan drie maanden voor de aankomstdatum 15% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
  • bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de aankomstdatum 50% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
  • bij annulering binnen twee tot één maand voor de aankomstdatum 75% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
  • bij annulering binnen één maand voor de aankomstdatum 90% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;
  • bij annulering op de dag van aankomst 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs.

Ook indien u niet verschijnt op de ingangsdatum bent u 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs (huursom incl. bijkomende kosten/exclusief lokale heffingen) verschuldigd.

AttractiePas

Prijs aanschaf AttractiePas voor kampeerders:

vooraf boeken

bij aankomst

Verblijf van 1 t/m 7 nachten

€ 25 p.p.

€ 30 p.p.

Verblijf van 8 t/m 14 nachten

€ 30 p.p.

€ 35 p.p.

Verblijf van 15 t/m 21 nachten

€ 35 p.p.

€ 40 p.p.

Verblijf van 22 t/m 28 nachten

€ 40 p.p.

€ 45 p.p.